ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τα πιο ηχηρά celebrity σκάνδαλα του 2014

Το 2014 μας αποχαιρέτησε. Πάμε να κάνουμε μια γρήγορη ανασκόπηση στα πιο ηχηρά σκάνδαλα της χρονιάς; Ποιοι stars εκτέθηκαν όσο ποτέ μέσα στο ’14;

Bill Cosby

Ο διάσημος stand-up comedian μας σόκαρε όλους μετά τις αποκαλύψεις αμέτρητων γυναικών πως έχουν πέσει θύματα βιασμού από τον ίδιο. Ανάμεσα στα ονόματα δε θα μπορούσαν να λείπουν και διάσημες, δυο εκ των οποίων ήταν και τα μοντέλα Janice Dickinson και Beverly Johnson.

Joan Rivers

Η διάσημη κωμικός έφυγε στις 4 Σεπτέμβρη μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το CNN, ο προσωπικός γιατρός της Rivers παρουσίασε τη βιοψία της χωρίς εκείνη να συναινέσει. Το ακόμη πιο τραγικό; Ο γιατρός έβγαλε selfie την ώρα που η κωμικός ήταν αναίσθητη.

Hank Baskett και Kendra Wilkinson

Το πρώην λαγουδάκι του Playboy έχασε τη Γη κάτω από τα πόδια της όταν βγήκαν προς τα έξω δημοσιεύματα που ήθελαν το σύζυγό της να την έχει… κερατώσει με μια τρανσέξουαλ! Η αντίδραση της ξανθιά celebrity; Πέταξε τη βέρα της στην τουαλέτα και το άλμπουμ του γάμου τους στην… πισίνα!

Bruce Jenner

Ο πρώην σύζυγος της Kris Jenner αποφάσισε στα γεράματα να αλλάξει… φύλο. Οι paparazzi τον ακολουθούν σε κάθε του εμφάνιση για να φωτογραφίσουν κάθε του αλλαγή. Βαμμένα νύχια, μακριά μαλλιά, πλαστικές επεμβάσεις, εμφυτεύματα στήθους… φαίνεται πως οι Kardashians έχουν ήδη αρχίσει να ντρέπονται για την εξέλιξη αυτή.

Stephen Collins

Μέσα στο 2014 βγήκε στη φόρα το σκάνδαλο με τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα βίαζε παιδάκια. Μάλιστα λέγεται πως είχε βιάσει και συγγενικό του πρόσωπο σε ηλικία μόλις 11 ετών. Απλά ντροπή!

Τα γυμνά του έτους

Το icloud έκανε το θαύμα του μέσα στο έτος που μας αποχαιρετά κι έτσι απολαύσαμε γυμνές πάρα πολύ γνωστές ηθοποιούς και τραγουδίστριες. Οι γυμνές τους πόζες διέρρευσαν στο διαδίκτυο κι εκείνες έψαχναν τρύπα να κρυφτούν! Μερικά δυνατά ονόματα ήταν τα παρακάτω: Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kim Kardashian! Έπαθαν και έμαθαν.

Solange Knowles και Jay Z

Αξέχαστος μας έχει μείνει αυτός ο τσακωμός. Πώς να τον ξεχάσεις άλλωστε. Η αδερφή της Beyonce, Solange Knowles τις έριξε τις ξυλιές της στον Jay Z μέσα στο ασανσέρ και το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Φήμες λένε πως η αδερφή της Queen Bey ξέσπασε με αυτόν τον τρόπο καθώς θεωρούσε πως ο Jay Z κερατώνει τη διάσημη αδερφή της.

Willow Smith και Moises Arias

Η κόρη των Will Smith και Jada Pinkett κατάφερε να μας σοκάρει. Πώς; Μα φυσικά δημοσιεύοντας φωτογραφία της με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Για την ιστορία, η κόρη του διάσημου ζεύγους είναι μόλις 13 ετών! Ουπς.

Angelina Jolie vs Sony

Χαμός έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες με τα mail που διέρρευσαν. Η αντιπρόεδρος και ο παραγωγός της εταιρείας κράζουν σαν… τρελοί την Angelina Jolie. Κακομαθημένη και ατάλαντη, ήταν μόνο μερικοί χαρακτηρισμοί που της απέδωσαν. Ποιος είδε τη Jolie και δεν τη φοβήθηκε.

queen

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact