ΚΟΣΜΟΣ

Τα τελευταία λόγια του δημοσιογράφου που δολοφόνησαν

Δείτε το βίντεο με όσα είπε λίγο πριν ξεψυχήσει

Ο δημοσιογράφος που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση χούλιγκαν, Ρασίμ Αλίγεφ, πρόλαβε να μιλήσει στο μέσο στο οποίο εργαζόταν, λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει.

Ο 30χρονος Αλίγεφ έγινε στόχος 5-6 αγνώστων μετά από το πλάνο που τράβηξε και έδειχνε τον αρχηγό της Καραμπάγκ, Γιαβίντ Χουσεΐν να διαπληκτίζεται με Κύπριο δημοσιογράφο μετά από τον αγώνα των Αζέρων με τον Απόλλων Λεμεσού, αλλά και για σχόλιο που είχε κάνει στο facebook για τον ποδοσφαιριστή.

Λίγες ώρες πριν υποκύψει στα τραύματά του από την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από ξάδερφο του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χουσεΐνοφ, και μια παρέα μπράβων, ο ίδιος περιέγραψε από το κρεβάτι του πόνου πώς του έστησαν αυτή την ενέδρα θανάτου.

«Το απόγευμα του Σαββάτου δέχθηκα τηλεφώνημα από κάποιον που συστήθηκε ως ξάδερφος του Χουσεΐνοφ, ο οποίος άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Λίγο αργότερα με πήρε ο ίδιος ο Χουσεΐνοφ. Είχαμε μία νορμάλ συζήτηση. Μου είπε ότι η ενέργεια του παρερμηνεύτηκε. Ήθελε να τονίσει ότι το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία είναι φιλικές χώρες. Μετά με πήρε ο άνθρωπος που είπε ότι είναι ο ξάδελφος του Χουσεΐνοφ. Μιλήσαμε επίσης πολιτισμένα και σε ένδειξη συγνώμης μού πρότεινε να συναντηθούμε για να με κεράσει ένα τσάι. Του είπα ότι δεν χρειαζόταν, αλλά επέμενε. Όταν πήγα στο ραντεβού με περίμεναν 5-6 άνθρωποι, οι οποίοι μου όρμησαν αμέσως πάνω μου και άρχισαν να με χτυπάνε. Με χτύπησαν παντού, μου πήραν το κινητό και εξαφανίστηκαν. Πήγα μόνο μου σε σταθμό πρώτων βοηθειών και μετά με μετέφεραν στο νοσοκομείο», τόνισε ο άτυχος δημοσιογράφος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact