ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα, αγαπητέ Κριέ, και μία νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να βρεις πρακτική διέξοδο στους κόπους σου. Μην αφεθείς στην τύχη και οργάνωσε προσεκτικά την καθημερινότητά σου, ώστε να εξασφαλίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα σας ευχαριστήσει και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να μεταμορφώσει εντελώς τη ζωή σου και να σε βγάλει για λίγο από τα νερά σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να εναρμονιστείς με τη νέα πραγματικότητα. Σύντομα όλα θα οδηγήσουν σε βελτιώσεις και άνοδο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε στον δρόμο σου μέχρι τώρα. Στον οικονομικό τομέα, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μία νέα σελίδα στη ζωή σου γυρίζει τώρα, αγαπητέ Δίδυμε, και σε γεμίζει ευγνωμοσύνη για πολλούς ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτό. Μην βιαστείς να ξεφύγεις και να πανηγυρίσεις την ελευθερία σου, αλλά παράμεινε στη θέση σου και παρατήρησε κάθε λεπτομέρεια, για να δεις όλη την αλήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις για άλλη μια φορά το λάθος στα αισθηματικά σου, να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με την Αφροδίτη από σήμερα σε ορθή φορά στους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις, γνωριμίες, διασκεδάσεις και πολλές ευχάριστες προσκλήσεις για ψυχαγωγία, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Κάνε μία αξιολόγηση, γιατί είναι αδύνατον να συνεχίσεις σε αυτούς τους ρυθμούς για πολύ καιρό ακόμα. Η υπερκόπωση είναι προ των πυλών και θα δυσκολευτείς να την αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις, για να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, αλλά φρόντισε να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι πλέον εύκολο, αγαπητέ Λέων, να αναγνωρίσεις την αλήθεια. Οι λεπτομέρειες που έμαθες πρόσφατα συνέβαλαν αρκετά σε αυτό και τώρα μπορείς να σταθείς στα πόδια σου με σταθερότητα και αρκετή αυτοπεποίθηση. Συνέχισε την πορεία σου και σύντομα θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρόσεξε, γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Έχεις κάνει πολλά οικονομικά ανοίγματα που τώρα θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο από το παρελθόν πρόκειται να επανεμφανιστεί τυχαία, αγαπητέ Παρθένε, και η παρουσία του θα σε προβληματίσει. Μην αφήσεις περιθώρια για πολλά, καθώς οι άνθρωποι συνήθως παραμένουν αναλλοίωτοι μέσα στον χρόνο, σε πολλά επίπεδα. Δείξε διακριτικότητα και απόφυγε κάθε κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα υπάρξει μια στασιμότητα στη σχέση σου. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί θα καταλήξετε σε καβγάδες. Αν δεν έχεις ταίρι, με την Αφροδίτη από σήμερα σε ορθή φορά στους Ιχθείς, η περίοδος προσφέρεται αισθηματικά, για πολύ καλές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες καθώς και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η έμπνευση που νιώθεις, αγαπητέ Ζυγέ, τον τελευταίο καιρό προάγει τη δημιουργικότητά σου, η οποία εντυπωσιάζει αβίαστα. Συγκράτησε όμως τις δυνάμεις σου, γιατί θα σου χρειαστούν πολύ σύντομα, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα σε οδηγήσουν σε συστηματική δράση, περιορίζοντας τον προσωπικό σου χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να τα δεχτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις και τα έξοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact