ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, ήρθε η στιγμή, να ανανεώσεις και να αυξήσεις την καλή σου διάθεση, φέρνοντας ξανά στην ζωή σου, την ηρεμία και την σιγουριά! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε απαλλάσσει από δύσκολες καταστάσεις και δυσάρεστες αναμνήσεις και σε προστατεύει από οτιδήποτε αρνητικό! Να έχεις εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό και φρόντισε να προωθήσεις σχέδια και σκοπούς παρασκηνιακά, χωρίς να γνωρίζει κανείς τις κινήσεις σου και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τώρα ήρθε η ώρα, να βρεις αυτό που σου αξίζει, να κάνεις μία σημαντική γνωριμία, γεμάτη πάθος και ερωτισμό! Αν προσπαθείς να σαγηνεύσεις ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα είναι η ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου και επιπλέον, θα εκτιμηθούν ποικιλοτρόπως, οι προσπάθειες σου και η συναισθηματική σου γενναιοδωρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία κάποιες αποκαλύψεις που αναμένονται, θα κάνουν πολλές δυσκολίες να ξεπεραστούν, μια και καλή! Οικονομικά, έρχεται ένα πάρα πολύ καλό νέο και μόνο θετικές εξελίξεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα, θα φέρει σίγουρα θετικές αλλαγές και εξελίξεις, που καιρό τώρα ήθελες, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Απολαμβάνεις επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές στο φιλικό σου περιβάλλον, ενδυναμώνοντας σημαντικά όλες τις φιλίες σου! Συνειδητοποιείς πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή να θέσεις στόχους ζωής και να υλοποιήσεις ιδέες, ώστε να πραγματοποιήσεις μεγαλεπήβολα σχέδια! Φυσικά σε όλο αυτό, οι φίλοι σου είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εμπνέεις γοητεία, ερωτισμό, συναισθηματική γενναιοδωρία και ικανότητα να σαγηνεύσεις θαυμαστές! Η ημέρα, θα φέρει πολλές κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες και μάλιστα, ίσως υπάρξει μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους με τον σύντροφο και ταυτόχρονα, απολαμβάνεις καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έχεις σίγουρα εύνοια, ιδίως όσον αφορά στόχους που θες να πετύχεις εδώ και καιρό! Επαγγελματικά ωστόσο, κάνεις αρκετά προκλητικά λάθη και ίσως εκτεθείς σε ανωτέρους και συνεργάτες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις την σημερινή ημέρα, να επωφεληθείς από αρκετά επικείμενα γεγονότα, ανακαλύπτοντας ενέργειες κάποιων προσώπων ή κάποια θέματα που σε αφορούν! Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός, ώστε να αναδείξεις τον ανανεωμένο εαυτό σου και να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, για να φτάσεις σήμερα κιόλα σε ένα υψηλότερο επίπεδο την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η κατάλληλη ημέρα για να πετύχεις σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, όντας απλά ήρεμος, σοβαρός, συνετός και έντιμος απέναντι στον σύντροφο! Ίσως μάλιστα, κάνεις ένα μεγάλο βήμα τώρα με τον σύντροφο, ακόμα και επισημοποίηση! Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για ανούσιο φλερτ και κατακτήσεις! Απολαμβάνεις λίγες, αξιόλογες και ποιοτικές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι σίγουρα πιο ευνοημένος από ποτέ και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους! Εύνοια επίσης θα έχεις και στον οικονομικό τομέα, αφού τα έσοδα σου αυξάνονται!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact