Advertisement

Τα Ζώδια της Δευτέρας 2 Μαϊου

Τα Ζώδια της Δευτέρας 2 Μαϊου
Advertisement

Καλές γιορτές!

Διαβάστε αναλυτικά τα Ζώδια της Δευτέρας

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η ζωή σου ζητά να κάνεις μια «στάση» στις δραστηριότητες σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, πριν οι πολλαπλές πιέσεις που δέχεσαι σου κάνουν κάποια «ζημιά». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι μένοντας μόνος/η, μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις «εσωτερικές» ανάγκες σου αλλά και να ερμηνεύσεις σωστά όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Ενώ εσύ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια θεωρώντας ότι όλοι και όλες κινούνται με γνώμονα την αλήθεια και την διαφάνεια, στην πραγματικότητα γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια, χωρίς όμως να απομακρυνθείς από τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σου προτεραιότητες. Και με την συνδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο σου ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, εδώ όμως είναι που θα πρέπει να το… ξανασκεφτείς, αφού δεν είσαι σε φάση να ασχοληθείς με άτομα, που συνηθίζουν να χάνουν το μέτρο με άκαιρες ή άστοχες παρεμβάσεις.
Ερωτικά
Σου έρχεται… κομματάκι δύσκολο να συγκρατηθείς μπροστά στους απανταχού «πειρασμούς» κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο για να πορευτείτε από κοινού, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που θα σε εκθέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες είναι πιθανόν να αναδείξει κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και τις συνήθειες σου, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ανούσιες «τριβές» με άτομα που δεν σε καταλαβαίνουν. Επειδή όμως είναι βέβαιο ότι κάποιες υποθέσεις δεν θα είναι τελικά τόσο επείγουσες όσο φαίνονται αρχικά, προσπάθησε να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς άδικα.
Ερωτικά
Προσπάθησε να βάλεις κάτω τα πράγματα, πέρα από εγωισμούς και ανασφάλειες, ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγηση και είτε να αποκατασταθεί άμεσα η σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε να πάρει την… άγουσα προς τα αποδυτήρια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα της ζωής, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα όνειρα και τις… ευχές σου! Ακόμη κι αν όλα αυτά φαίνονται σε κάποιους/ες «ουτοπικά», η συνεισφορά τους στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας σου θα είναι καταλυτική. Αν μάλιστα συνδυαστούν και με φιλοσοφικές «ενέσεις», ακόμα καλύτερα. Επιπλέον, αν σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις, καν’ το… έτσι χωρίς πρόγραμμα!
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, με… ζηλιάρη/α, είναι πιθανόν να προκύψει μια ένταση εξ αιτίας της πρόδηλης προτίμησης κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα σε μια ομάδα ή παρέα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί ή δραστική παρέμβαση σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να τα καταφέρεις. Γενικότερα, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων σου αναμένεται να βρεθούν καταθέσεις, δάνεια, ασφάλειες ή φορολογικές ρυθμίσεις, έστω και… θεωρητικά!
Ερωτικά
Καλή είναι η χαλάρωση κι ακόμα καλύτερες οι ερωτικές φαντασιώσεις σου! Αν όμως αρχίσεις να πιστεύεις ότι αυτά που φαντάζεσαι μπορούν να υλοποιηθούν διατηρώντας την «δύναμη» τους, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να βάλεις φρένο σε παράλογες απαιτήσεις, που απειλούν να διαταράξουν την καθημερινότητα σου. Από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την δυνατότητα να εφαρμόσεις στην πράξη τις καλλιτεχνικές εμπνεύσεις ή τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις κι εδώ είναι που αρχίζουν τα… ωραία!
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία η εμπιστοσύνη που τρέφεις στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, αφού ίσως τελικά δεν αποφύγεις κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, που όχι μόνον δεν θα βοηθήσουν αλλά θα μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα