Advertisement

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου
Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου απέναντι σου, στο ζώδιο του Ζυγού, σου δίνεται άμεσα η δυνατότητα, να έρθεις ξανά κοντά σε άτομα που ενδεχομένως απομακρυνθήκατε, λόγω κάποιας παρεξήγησης του παρελθόντος! Επιπλέον, καλείσαι να σκεφτείς και να αποφασίσεις, ποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σου και ποιες όχι! Θα έχεις την ευκαιρία να ζυγίσεις κάποιες καταστάσεις και αν είχες στο παρελθόν αδικηθεί από κάποιους, τώρα θα βρεις επιτέλους το δίκιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να ξέρεις πως σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να του κάνεις κουβέντα για το μεγάλο βήμα! Ναι, θα υπάρξει ανταπόκριση! Η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες και εσένα που είσαι ελεύθερος, να κάνεις μία νέα σχέση, μία αξιόλογη γνωριμία, να βρεις το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην ξοδεύεις τόσα χρήματα σε θέματα καλλωπισμού! Έχεις σημαντικότερες ανάγκες! Στην καριέρα, πες ναι σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες και ίσως πιεστικές, με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού! Αν όμως δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ευθύνες της καθημερινότητας σου αλλά και σε υποθέσεις άλλων, τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ικανοποιητικά! Ωστόσο, μην υπερεκτιμάς τις αντοχές σου και μην ξοδεύεις όλη σου την ενέργεια σε ανάγκες τρίτων, επειδή απλά θες να τους ευχαριστήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις να βλέπεις ένα συναδελφικό πρόσωπο, με διαφορετικό τρόπο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για τελειότητα και εμμονή με την λεπτομέρεια, που φέρνει γκρίνια και μουρμούρα στην σχέση, χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο. Δεύτερον, καλό είναι να προσαρμόζεσαι σε κάποια θέματα, αλλά όχι και στις παράλογες απαιτήσεις του άλλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις σήμερα και έχεις άψογη απόδοση εργασιακά, αλλά και άριστες σχέσεις με τα άτομα που σχετίζονται με τη δουλειά σου! Κανένα οικονομικό ευτράπελο και καμία μεταβολή, δεν θα σε απασχολήσει την σημερινή ημέρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, μετά από μία κλειστή, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις περίοδο, έρχεται η σημερινή μέρα και φέρνει καλοπέραση! Ο Ήλιος που περνάει σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει διασκέδαση, απαλλαγή από προβληματισμούς, χαρά, τύχη, φήμη και έντονη κοινωνική δραστηριότητα! Είσαι ιδιαίτερα περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εκπληρώσεις επιθυμίες και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ίσως η ιδανικότερη ημέρα για τα ερωτικά σου! Γεγονότα και συγκυρίες στον ερωτικό τομέα, δίνουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Έχεις σήμερα την ευκαιρία, να βρεις ένα ταίρι ή να βελτιώσεις μια σχέση που έχει τυχόν προβλήματα. Κατακτήσεις, θαυμασμός, κομπλιμέντα και πράξεις που σε κακομαθαίνουν από άτομα που ενδιαφέρονται για σένα ή από τον σύντροφο σου, σου δίνουν χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έρχονται πιθανά κέρδη, μέσα από τυχερά παιχνίδια! Στον τομέα της εργασίας, στηρίξου στα ταλέντα και την δημιουργικότητα σου για να πετύχεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, σε ωθεί σε αναβίωση αναμνήσεων, αναδρομή σε γεγονότα και πρόσωπα του παρελθόντος, νοσταλγία και ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια! Απόλαυσε λοιπόν την ηρεμία του προσωπικού χώρου σου, όπως και την συντροφιά των αγαπημένων σου συγγενικών προσώπων και χόρτασε ηρεμία και γαλήνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μία απόλυτα ήρεμη και συναισθηματική ημέρα με τον σύντροφο τους! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις ένα μήνυμα από ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος ή μία τυχαία συνάντηση με έναν παλιό σου έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται κάποια έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του σπιτιού σου! Επαγγελματικά, είναι μία ικανοποιητική ημέρα η σημερινή!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ήλιος περνά στο Ζώδιο του Ζυγού και σου δίνει σήμερα, ευχάριστα νέα, τηλεφωνήματα, επαφές, αλλά και συναντήσεις! Μία ημέρα γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες είναι εδώ, φίλε Λέοντα και μην ανησυχείς καθόλου που ενδεχομένως, να νιώσεις πως δεν σου μένει καθόλου προσωπικός χρόνος, λόγω έντονης κοινωνικής δράσης! Επικοινωνείς με πολύ κόσμο, νιώθεις δημοφιλής, αλλά και υπερκινητικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και θες μία νέα γνωριμία, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να βγεις έξω και να βρεθείς με κόσμο! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, ετοιμάζει μία πρόταση ψυχαγωγίας για τους δυο σας! Μην πεις όχι, ακόμα κι αν νιώθεις κουρασμένος! Θα περάσετε πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, οφείλεις να μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά που αφορούν συναδέλφους, γιατί θα εκτεθείς! Κάνε άμεσα οικονομικό προγραμματισμό, γιατί μάλλον έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Κάποια γεγονότα ή συγκυρίες σήμερα φίλε Παρθένε, με τη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ασφαλής και ικανοποιημένος! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, επιδιώκεις μόνο αξιόλογες και αξιόπιστες διαπροσωπικές σχέσεις με τις οποίες νιώθεις άνεση και σιγουριά και επιπλέον ασχολείσαι και με την βελτίωση της εμφάνισής σου, αρκεί βέβαια να αποφύγεις διατροφικές υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν το πάθος που σε διακατέχει, να το χρησιμοποιήσεις σε αισθησιακές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο και όχι σε εκρήξεις ζήλιας ή κτητικότητας! Για τους ελεύθερους η ημέρα είναι ευνοϊκή για τα ερωτικά τους, οι οποίοι λόγω ερωτικής ανταπόκρισης, ανακτούν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές ή εξελίξεις, ωστόσο μπορείς να χαρείς με τα οικονομικά σου, τα οποία θα είναι σε καλή ομολογουμένως κατάσταση!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Advertisement

Σημαντικά θέματα

Σχετικά άρθρα