ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου αγαπητέ Ζυγέ και ξεκινούν τα γενέθλια σου! Από τώρα λοιπόν, ξεκινά μία περίοδος πολλών ευκαιριών, δυνατοτήτων και διευκολύνσεων, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και σε κάθε σπουδαία για σένα, διαπροσωπική σχέση! Παρέμεινε επίμονος και σταθερός σε αυτά που θες και διεκδικείς και θα διαπιστώσεις πως σήμερα, αρκετούς από τους στόχους σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα θα έχεις την ευκαιρία, να ζητήσεις και να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου από τον σύντροφο σου, αφού θα υπάρξει ανταπόκριση και κατανόηση από μέρους του! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες, αλλά και ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα ή μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας κατακτάς στόχους, αφού επιτέλους δραστηριοποιείσαι όπως πρέπει! Αν ψάχνεις για δουλειά, σήμερα είναι καλή ημέρα για να κάνεις κινήσεις! Προσοχή μόνο στην τάση σου για οικονομική σπατάλη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Ζυγό και ήρθε η ώρα, για σένα φίλε Σκορπιέ, να αντιμετωπίσεις όλες τις πτυχές του υποσυνειδήτου σου! Ιδανική ημέρα για να αποδεχτείς τα λάθη σου, να απαλλαγείς από ενοχές και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους! Από σήμερα, βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια φόβοι, σκέψεις, ανασφάλειες, ψυχικές ανάγκες και καλείσαι τώρα να τα διαχειριστείς όπως πρέπει και όπως σου αξίζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αφού από σήμερα είσαι επιρρεπής σε κρυφές απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες! Μην ρισκάρεις την σχέση σου, για μία προσωρινή απόλαυση! Ανακαλύπτεις σήμερα ένα μυστικό που σε αφορά άμεσα στην συναισθηματική ζωή! Είτε ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται, είτε μαθαίνεις κάτι κρυφό, το οποίο εξυπηρετεί απόλυτα τα ερωτικά σου συμφέροντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χωρίς καν να προσπαθήσεις, η τύχη σε βοηθά σήμερα, να βρεθούν λύσεις σε ότι σε απασχολούσε μέχρι σήμερα σε εργασία και χρήμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις με ευχάριστες εμπειρίες, αλλά και συναίσθημα, τις φιλικές σου σχέσεις! Επιδίωξε τώρα, να έρθεις σε επαφή με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογίες και εκτός του ότι θα περάσεις πολύ όμορφα, θα καταφέρεις παράλληλα να επωφεληθείς με κάποιο τρόπο, για τους προσωπικούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει σίγουρα άπειρες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Γνωριμίες, φλερτ και αρκετές συναναστροφές, θα σε κάνουν και πάλι να ξαναχαμογελάσεις και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να ακούς και να ακολουθείς τις συμβουλές των φίλων σου! Είναι αυτοί που θα σου δώσουν την λύση, για τυχόν προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο της εργασίας, καταφέρνεις λόγω των καλών συναδελφικών σχέσεων, να εκπληρώσεις στόχους και υποχρεώσεις! Η επιπόλαιη διαχείριση των οικονομικών σου, θα φέρει και απώλειες, γι’αυτό καλύτερα να παραμείνεις συγκρατημένος!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact