ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, είναι η ιδανική μέρα, για να αναδείξεις την καλή πλευρά του εαυτού σου, να γίνεις γνωστός και περιζήτητος σε πιο αξιόλογο κόσμο και να αποδείξεις την αξία σου στην κοινωνία! Το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, θα σου δώσει όμως και την ευκαιρία να πετύχεις, να ανέβεις σκαλιά καταξίωσης και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό από τον κοινωνικό σου περίγυρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει όλες οι αποφάσεις και οι ενέργειές σου, να είναι συγκροτημένες και ρεαλιστικές και θα δεις ότι θα κάνεις μεγάλα βήματα βελτίωσης για την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί οι κατακτήσεις σου να είναι μειωμένες αριθμητικά, αλλά σίγουρα είναι πιο αξιόλογες και αξιόπιστες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη, για να ασχοληθείς με την καριέρα σου και τα οικονομικά σου ζητήματα! Η επιτυχία βρίσκεται τόσο κοντά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ετοιμάσου για μία όμορφη ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε! Σήμερα, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, αλλάζεις φιλοσοφία και ανοίγεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Οι γνώσεις σου αυξάνονται, όπως και οι επαφές σου! Μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις λοιπόν, καταφέρνεις και κατακτάς στόχους, επαναφέρεις την αισιοδοξία σου και φυσικά, περνάς υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρότεινε στον σύντροφο να πάτε έξω για φαγητό ή καφέ σήμερα! Σίγουρα, θα περάσετε υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, μην αρνηθείς μία πρόταση για έξοδο, αφού έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό ή να έχεις μία συναρπαστική συνάντηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τάση σου για ψυχαγωγία και ανεμελιά, ίσως δημιουργήσει προβλήματα σε εργασία και χρήμα! Προσοχή!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Επιτέλους, φίλε Ιχθύ, έφτασε η μέρα που θα καταφέρεις να κάνεις αυτές τις ριζικές αλλαγές, που τόσο καιρό ήθελες! Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό, επιλέγεις να ξεκινήσεις από το μηδέν, σε πολλά θέματα που δεν σε ικανοποιούν και να αναγεννηθείς! Απαλλάσσεσαι σήμερα από τοξικές σχέσεις ή καταστάσεις και νιώθεις πλήρως ανανεωμένος ψυχικά! Επίσης, ένα μυστικό που τώρα αποκαλύπτεται, εξυπηρετεί απόλυτα τις επιθυμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, ανακαλύπτουν έναν κρυφό θαυμαστή τους και αυτό τους αλλάζει όλα τους τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα στην σχέση σου! Λόγω της ισχυρής σου διορατικότητας και διαίσθησης, θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλει ο σύντροφος από σένα και θα ξέρεις που ακριβώς βρίσκεστε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες μεταβολές σήμερα! Ωστόσο, είναι ιδανική ημέρα, να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα, όπως χρέη, επενδύσεις, κεφάλαια και κληρονομιές.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact