Advertisement

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25 Απριλίου

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25 Απριλίου
Advertisement

Καλή εβδομάδα!

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι την Δευτέρα;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η διέλευση της Σελήνης από τον Τοξότη ενεργοποιεί τον Άρη και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι κάποιοι/ες εγείρουν παράλογες απαιτήσεις. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή να έρθεις εκτάκτως σε επαφή με αρμόδιους, ώστε να προλάβεις μια «ζημιά» που πάει να γίνει.
Ερωτικά
Είτε ανησυχήσεις «σφόδρα» από τις εξελίξεις στην σχέση σου, είτε «συγκλονιστείς» από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια ένταση που τελικά θα σε αναγκάσει να δείξεις είτε τον καλύτερο, είτε τον… χειρότερο εαυτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου ή την πολιτική σου, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα όμως, αν ακολουθήσεις μια δυναμική πολιτική, μπορεί να ωφεληθείς από την εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσης ή να λάβεις βοήθειες από συγγενείς.
Ερωτικά
Πολλά γίνονται, είτε για χάρη σου, είτε εξ αιτίας σου αλλά ίσως κάποια πράγματα πάρουν μια δημοσιότητα που θα σε ενοχλήσει, αφού φαίνεται να παραβιάζονται τα «προσωπικά σου δεδομένα». Παράλληλα, φαίνεται ότι κάποιος/α «βάζει λόγια» με σκοπό να διαταράξει το καλό κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δείχνει ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να βρεις μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάποιους/ες που δεν περιμένεις, παρά από τους τυπικά «συμμάχους» σου. Από αυτήν την άποψη είναι πολύ πιθανή μια αλλαγή πλεύσης, προκειμένου να ξεπεραστεί το όποιο αδιέξοδο. Παράλληλα, ίσως ανησυχήσεις από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου.
Ερωτικά
Ένας νέος κύκλος ανοίγει στα προσωπικά σου κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι αν μεν ψάχνεις για δουλειά, μπορείς να ελπίζεις σε μια ικανοποιητική αλλά όχι μόνιμη λύση. Αν όμως εργάζεσαι ήδη, τότε μάλλον θα περάσεις μέσα από αναθεωρήσεις κι αλλαγές, που σίγουρα θα σε «ξεβολέψουν». Παράλληλα καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφήνοντας ενδεχομένως πίσω σου κάποιες κακές συνήθειες.
Ερωτικά
Ύστερα από ένα διάστημα, όπου τα θετικά διαδέχονταν τα αρνητικά, η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να ξεκαθαρίζει αλλά μάλλον με «θορυβώδη» τρόπο. Τελικά όμως, ίσως και να χρειάζεσαι μια γενναία εκτόνωση!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ρίξεις το βάρος στα προβλήματα και τις απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων, ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μια μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση. Παράλληλα όμως, με δεδομένο ότι ο δείκτης της δημιουργικότητάς σου είναι πολύ υψηλός σπρώχνεσαι να τολμήσεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν, ώστε να πετύχεις κάτι σπάνιο και μοναδικό.
Ερωτικά
Μια νέα φάση ξεκινά στην προσωπική σου ζωή, κι ίσως κληθείς να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί «αναταράξεις» στην οικογενειακή σου ζωή κι αν έχεις κατά νου να προβείς σε «σαρωτικές» αλλαγές, το σύμπαν θα σε υποστηρίξει και με το παραπάνω! Αν όμως προτιμήσεις να «γαντζωθείς» σε μια πραγματικότητα που δείχνει ήδη παρωχημένη, οι ελπίδες σου για την διατήρηση μιας κατάστασης στο υπάρχον καθεστώς δεν θα ευοδωθούν. Επιπλέον, ίσως ήρθε η ώρα να προβείς σε μια αναδιάταξη του προσωπικού σου χώρου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «κολλητή», ενδέχεται να τα τσουγκρίσεις αλλά δεν θα υπάρξει κάποια δυσάρεστη συνέχεια, αν δεν τη δώσεις εσύ! Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε μπορεί να ενοχληθείς από τον «βάρβαρο» τρόπο που σε προσεγγίζουν.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα