ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προαναγγέλλει ευκαιρίες για να ταξιδέψεις αλλά και να αναπτύξεις την πνευματικότητα σου ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου κι αν βρεθείς μπροστά σε οποιαδήποτε τέτοια πρόκληση μην πεις όχι. Επιπλέον φαίνεται να ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών σου με το εξωτερικό, κάτι που θα σε βοηθήσει να διαδόσεις τις ιδέες και το έργο σου, παρακάμπτοντας τα όποια έλλειψη ανταπόκρισης από το «τοπικό» περιβάλλον σου.
Ερωτικά
Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να εξασκήσεις το ταλέντο σου στην πολιτική προσέγγισης, αποκομίζοντας, ελπίδες για το μέλλον, τηλέφωνα, διευθύνσεις αλλά και κάποιες… αρνήσεις που θα σε «πικάρουν».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική. Και είτε πρόκειται για την αξιοποίηση μιας ανέλπιστης ευκαιρίας, είτε για μια δυσάρεστη έκπληξη που ακυρώνει τις μέχρι τώρα δράσεις σου και σε αφήνει «μετέωρο/η», το βέβαιο είναι ότι όλα αλλάζουν. Παράλληλα όμως πρόσεξε μην εξαπατηθείς από ένα πρόσωπο που παριστάνει τον ειδήμονα για να καρπώνεται οφέλη.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να τους ενδιαφέρεις αλλά αν έχεις κατά νου ήρεμες καταστάσεις, καλύτερα να το ξεχάσεις, αφού το σύμπαν σου επιφυλάσσει έντονες διεκδικήσεις κι ανταγωνισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, διαταράσσοντας αναπόφευκτα τις υπάρχουσες ισορροπίες. Αναμένονται λοιπόν ρήξεις, διλήμματα και γενναίες αποφάσεις αλλά μην… τρομάζεις! Όταν η κάθε είδους συμβατική επιλογή δεν έχει τύχη εκείνο που οφείλεις απέναντι στον εαυτό σου είναι να υιοθετήσεις μια ριζοσπαστική πολιτική, την μόνη ικανή να σε βγάλει από το όποιο αδιέξοδο.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «ασφαλή», η οποία όμως επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου ρεαλισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να περιορίσεις τις εξωτερικές σου δράσεις, προτιμώντας να ησυχάσεις και να ξεκουραστείς μακριά από την «βουή» των γεγονότων. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να ασχοληθείς άμεσα με θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα μπορεί να έρθει στο φως μια νομική «μεθόδευση» ή κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες ενός συγγενικού σου προσώπου.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να παίρνει μια ανεπιθύμητη έκταση κι ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να υπερασπίσεις το δίκιο σου. Για να πετύχεις όμως στην προσπάθειά σου είναι εντελώς αναγκαία η διερεύνηση του παρασκηνίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από φρέσκες ιδέες και μια νεανικότητα, κάτι που θα σου δώσει το κίνητρο για να εμπλουτίσεις τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σου με πράγματα που αξίζουν ακόμη κι αν σε «ξεβολεύουν». Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αναλάβεις μια εξέχουσα κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα..
Ερωτικά
Η εμπλοκή φίλων και γνωστών στις προσωπικές σου υποθέσεις, μάλλον θα ρίξει λάδι στη φωτιά, φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση αλλά μια «παρεξηγήσιμη» διάθεση βοήθειας γι’ αυτό μη… βιαστείς να θυμώσεις!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να εγκαταλείψεις κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα σου, ξεκινώντας ίσως από το «σπάσιμο» κάποιων ταμπού ή κανόνων, που τελικά εξυπηρετούν άλλους κι όχι εσένα. Εξ άλλου, ακόμη κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς με το υπάρχον καθεστώς, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι τελικά αν δεν υπάρξεις και… λίγο «κακό παιδί», δεν μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις.
Ερωτικά
Το σύμπαν «παίζει» με τα συναισθήματά σου, συμβάλλοντας σε μια κυκλοθυμία που μπορεί να αποσυντονίσει την σχέση σου. Ανάλογα «αλλοπρόσαλλες» μπορεί να είναι όμως και οι βλέψεις κάποιων για το πρόσωπό σου, οπότε… υπομονή!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact