ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 29 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, ευνοούνται σήμερα με το Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων, παρασκηνιακές επικοινωνίες και βελτίωση της εικόνας σου! Είσαι πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες! Αναγνωρίζεσαι κοινωνικά, ζεις μία βελτιωμένη ουσιαστικά ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις ουσιαστικά να αγγίξεις και την ερωτική ευτυχία! Θα καταφέρετε με τον σύντροφο να συνδυάσετε εύκολα λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά βήματα που θα ευνοήσουν την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα ανταποκριθεί στο ερωτικό σου ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για ό,τι στόχο κι αν έχεις θέσει σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, είσαι περιζήτητος και πολύ δημοφιλής σήμερα, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς! Αφού η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια και γείτονες, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και απαραίτητες θετικές αλλαγές, που τόσο καιρό επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να βρεις τον απόλυτο έρωτα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην κλειστείς στο σπίτι! Αυτήν την περίοδο, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφο και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά, οι έξυπνες ιδέες σου, σου δίνουν δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα και έχεις επιτυχία σε κάθε σου δραστηριότητα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου παντού, διότι υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τις επιτυχίες σου! Αποφασίζεις λοιπόν, να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου, η αυξημένη σου γοητεία και η ανάγκη σου να εκφράσεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοίμασε το ιδανικό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου και απολαύστε μαζί, καυτές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη, θα βοηθήσει την πρόοδο σου στην καριέρα! Επιπλέον, έχεις και οικονομική εύνοια, προσπάθησε μόνο να μην ξοδέψεις χρήματα αλόγιστα για χάρη των απολαύσεων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει, ωφέλιμες επαφές, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις! Καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή, κυρίως επικοινωνιακά, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το άλλο πρόσωπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η συντροφική σου ζωή θα γεμίσει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου, θα μεταφέρει τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο και θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις ένα σπουδαίο βήμα και έρχεστε πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται πολύ σήμερα, ιδίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι αρμονικά με τους άλλους! Οικονομικά, κάνεις πολλά έξοδα, κυρίως για να ικανοποιήσεις τους άλλους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact