ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 3 Απριλίου

Καλή Εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και η ζωή σου θα μπει σε εντελώς άλλους ρυθμούς που θα σε γεμίσουν ευχάριστα αισθήματα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα προκύψουν και οι οποίες θα φέρουν την ουσιαστική αναγέννηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στενοχωρήσεις το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που ίσως έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήνεις άλλους να ανακατεύονται στη ζωή σου. Στηρίξου στα πόδια σου, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σε εκφράζει και να σε κάνει να νιώθεις πληρότητα. Η ζωή αξίζει όταν τη ζούμε όπως εμείς πραγματικά θέλουμε και όχι προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε ξένες επιθυμίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά θέματα μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και δείξε προσοχή σε έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Κάποιο νέο άτομο, αγαπητέ Δίδυμε πρόκειται να μπει στη ζωή σου, με φιλική πρόθεση και πολλά υποσχόμενο. Μην βιαστείς να φέρεις τα πάνω κάτω, αλλά άσε τον χρόνο να σου δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Αργότερα θα έχεις περισσότερα στοιχεία για να κρίνεις αν αξίζει να ακολουθήσεις όσα σου λέει αυτό το πρόσωπο και πώς μπορείς να ωφεληθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τα αισθηματικά σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί εξ αιτίας του άγχους, της έντασης και της ενέργειας που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Οικονομικά, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις, μελέτησέ τη πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ένα ζήτημα εξαιρετικής σημασίας θα έρθει στην επιφάνεια, αγαπητέ Καρκίνε, και δεν θα είσαι σε ετοιμότητα για να δώσεις λύση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, ώστε να μπορέσεις με ηρεμία να σκεφτείς τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αποφύγεις τον αρχικό κίνδυνο. Μετά θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα και να βρεις την άκρη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα για να λύσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Θα πρέπει όμως να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τα άστρα προσφέρουν προοπτικές βελτίωσης στο ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί θα είναι αρκετός και θα χρειαστεί συνέπεια, σοβαρότητα και πολύ καλός προγραμματισμός για να τα καταφέρεις. Τα αποτελέσματα όμως θα έρθουν γρηγορότερα από το αναμενόμενο και θα σε δικαιώσουν για τη σωστή σου στάση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις αγαπημένα πρόσωπα να αναλάβουν ολοκληρωτικά την ευθύνη για τη δική σου στάση, προκειμένου να σε καλύψουν. Είναι κάτι που θα βγει στην επιφάνεια μακροπρόθεσμα και θα εκτεθείς. Η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να δώσεις εξηγήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις σου στα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ‘ανοίγματα’ που τώρα θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα σε κούρασε με τις υπερβολικές του απαιτήσεις. Τώρα είναι η ώρα να γίνουν όλα όπως επιθυμείς και τα προβλήματα να βρουν επιτέλους την οριστική τους λύση. Το πλανητικό τοπίο δείχνει θετικό απέναντι στο ζώδιό σου αναφορικά με τις επιδιώξεις σου, αρκεί να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact