ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα, είναι ιδανική για ενασχόληση και βελτίωση της ρουτίνας της καθημερινότητας σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή, να ασχοληθείς με την καλή κατάσταση του σώματος σου και της ψυχικής σου ευεξίας και να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστική, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου, να κάνεις εκκαθάριση και ξεκαθάρισμα γενικά στην ζωή σου, ακόμα και να κόψεις μία και καλή, μία κακή σου συνήθεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα πιθανόν να διαπιστώσεις πως πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα επικοινωνιακά, για να προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Μην διστάσεις να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε σήμερα «πίσω» και κακόμαθε τον σύντροφο σου, ακόμα κι αν είχατε κάποιες διαφωνίες τελευταία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα έχεις βελτίωση, αφού προβάλλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου! Κάνεις σαφώς καλύτερη διαχείριση χρημάτων και έτσι θα έχεις κέρδη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα αγαπητέ Ταύρε, απαιτεί από σένα ενέργεια, θάρρος και γενναιότητα! Η τύχη σήμερα είναι απόλυτα με το μέρος σου και εσύ οφείλεις να την εκμεταλλευτείς! Καταφέρνεις να κατακτήσεις στόχους και φιλοδοξίες και απολαμβάνεις την διεκδίκηση τους! Απέφυγε αλαζονική συμπεριφορά και θα απολαύσεις στιγμές που θα λαμβάνεις θαυμασμό και αναγνώριση από τους άλλους! Ιδανική ημέρα για δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με τα παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου! Πολλές οι κατακτήσεις και φυσικά μπόλικο φλερτ! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα ο σύντροφος σου κάνει μία έκπληξη που θα συναρπάσει και θα σε κάνει πολύ χαρούμενο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αφού η τάση σου για έπαρση και προβολή, θα σου δημιουργήσει προβλήματα σε συνεργασίες! Οικονομικά, παρόλο που το έχεις παρακάνει με τα έξοδα, η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, βάζεις σε δεύτερη μοίρα σήμερα, έντονη κοινωνική επικοινωνία και χόμπι και βάζεις προτεραιότητα το σπίτι και την οικογένεια! Θα περάσεις αρκετό ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που τώρα σε χρειάζονται. Αν μάλιστα, πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή τσακωμός, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, θα έρθει τώρα η μεγάλη ευκαιρία για εξομάλυνση της σχέσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τρυφερές στιγμές, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει κάποια επικοινωνιακή επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος και αν φερθείς έξυπνα και συγκροτημένα, θα καταφέρεις εύκολα, να μιλήσετε ακόμα και για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οι εξελίξεις είναι σαφώς θετικές, αλλά οικονομικά ίσως προκύψουν έξοδα για το σπίτι!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact