ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου

ζώδια σήμερα Κριός .

Η έναρξη της καινούργιας εβδομάδας θα είναι εξαιρετικά αίσια, αγαπητοί Κριοί! Έχετε καταφέρει να βάλετε τη ζωή σας σε μια καλή πορεία, εξαλείφοντας καθετί που σας εμπόδιζε ή σας ενοχλούσε.

Σε αυτό σας βοήθησε και η εξωστρέφεια, που σας επέτρεψε να βγείτε από το καβούκι σας και να κοινωνικοποιηθείτε πιο πολύ. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε πλέον, είναι να αποφύγετε κάθε είδους συγκρούσεις ή διαφωνίες που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα δράσης με καινοτόμα εγχειρήματα και ριζοσπαστικές ιδέες!

Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να μειώσετε την ταχύτητά σας για να κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε όποια άλλα θέματα που έχουν σημασία για εσάς.

Μια ειλικρινής συζήτηση με όποιον εμπλέκεται σε αυτά, θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων ώστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με τα γεγονότα και μόνο, αγαπητοί Δίδυμοι; Κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις πρέπει να τα αντιμετωπίσετε πλέον κατά πρόσωπο, προκειμένου να πάει καθετί στη θέση του. Ειδικά όσο αφορά άτομα που σας υποτίμησαν ή σας έθιξαν, δημιουργώντας σας προβλήματα και δυσκολίες. Τώρα θα καταφέρετε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αξιοποιήστε την αίσια ενέργεια των άστρων με την έναρξη της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Κριοί! Θα σας βοηθήσει να βγείτε από την πίεση που νιώθατε τελευταία και να πορευτείτε προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή, θα αφυπνίσει την τόλμη σας και θα σας εμπνεύσει για περαιτέρω δοκιμές προς πιο δημιουργικά εγχειρήματα. Αν δυσκολεύεστε να σκεφτείτε κάτι, γράψτε μια λίστα με τα πέντε πράγματα που ονειρεύεστε να κάνετε – όσο σπουδαία ή όχι κι αν είναι. Μπορεί οι λύσεις να εδράζουν σε εσάς τους ίδιους, στην οπτική ή τη συμπεριφορά σας!

ζώδια σήμερα Λέων

Κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος θα βγάλουν και πάλι επιφάνεια το άσχημο πρόσωπό τους, αγαπητοί Λέοντες. Δεν αποκλείεται να αφορούν κάποιες υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς… Είτε να είναι κάποιες ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας, που επιστρέφουν για να ζητήσουν ικανοποίηση. Μήπως έχετε ξεχάσει κάποιους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο στη ζωή σας ή άτομα που ανέμεναν πράγματα από εσάς; Τώρα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε την κάθε περίπτωση και να επουλώσετε όλες τις παλιές πληγές. Όχι μόνο θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας, θα νιώσετε και μεγάλη ανακούφιση!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact