ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, ο Ερμής πλέον στον Τοξότη από σήμερα, μία διέλευση που πραγματικά θα σε ευνοήσει πολύ! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή, διασκεδάσεις και καλοπέραση! Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου και μπορείς πλέον, να αναμένεις χαρμόσυνα νέα, ευχάριστες ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις, συναντήσεις, ακόμα και ταξίδια! Όλη η ημέρα, σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ο ερωτισμός και η γοητεία σου, δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο στο διάβα σου! Θα έχεις νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την ημέρα, αφού θα απολαύσεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με το ταίρι! Επιπλέον με μία εκ βάθους συζήτηση, βρίσκετε λύσεις σε παλαιά σας προβλήματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, φαίνονται πιο προσιτές τώρα και σίγουρα θα πετύχεις στόχους! Οικονομικά, πες όχι στα υπερβολικά έξοδα, λόγω επιπολαιότητας!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή να μπαίνει από σήμερα στο Ζώδιο του Τοξότη, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και βαθιές επιθυμίες! Με τον πιο ισχυρό σου σύμμαχο, την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, η ζωή σου και καταλαβαίνεις επιτέλους, ποιοι είναι πραγματικά ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου και ποιοι σε αγαπούν πραγματικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα μία σημαντική ευκαιρία για νέα σχέση ή νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και παθιασμένη, που ενδεχομένως να σε κάνεις να νιώσεις βαθιά συναισθήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα συναισθηματική, αισθησιακή και παθιασμένη ημέρα με τον σύντροφο σου! Προσπάθησε μόνο να μην παρασύρεσαι σε κρίσεις ζήλιας και καταπίεσης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου και βελτιώνεις συναδελφικές σχέσεις, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου! Μπορείς να αναμένεις μία πετυχημένη οικονομική συμφωνία ή είδηση, σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact