ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα έχεις μεγάλες απαιτήσεις από εσένα τον ίδιο, σε σημείο μάλιστα που θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Το θέμα είναι, πως κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου, την καθημερινότητα σου ή απλά την ρουτίνα σου, στέφεται από επιτυχία και εσύ είσαι πλήρως ικανοποιημένος! Ξεπερνάς άγχη και ασχολείσαι με τον εαυτό σου, την εμφάνιση σου, το σώμα σου και την ξεκούραση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις σχέση σήμερα, πολύ πιθανόν να εκφράσεις το παράπονο σου, ότι δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη, ιδίως με έμπρακτο τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, στο να εξυπηρετείς και να συμπαραστέκεσαι στους άλλους ξεχνώντας ίσως και τον ίδιο σου τον εαυτό! Παρ’όλ’αυτά, αυτή σου η συμπεριφορά, σε καθιστά απόλυτα ερωτεύσιμο και οι κατακτήσεις σου, θα είναι αξιόλογες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, κάποια χαρακτηριστικά σου, όπως εργασιομανής και τελειομανής, θα σου φέρουν και την απόλυτη επιτυχία στην καριέρα! Τα έσοδα σταδιακά αυξάνονται και τα έξοδα μειώνονται!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Ο αισιόδοξος χαρακτήρας σου, θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει με πρόσωπα και επαφές, την κοινωνική σου ζωή! Η ημέρα, σου φέρνει τύχη, απολαύσεις, χαρά, καλοπέραση, διαίσθηση , ανεπτυγμένη δημιουργικότητα και άψογη αντίληψη σε θέματα που αφορούν ψυχαγωγία, τέχνες, παιδιά και προβολή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μόνο θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα σήμερα, αρκεί να μειώσεις την τάση ναρκισσισμού που έχεις και την εμμονή σου να τραβάς την προσοχή και το θαυμασμό των άλλων, συνεχώς! Μπορείς να απολαύσεις, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις, φλερτ, ερωτικά μηνύματα, ευχάριστα νέα και ειδήσεις, προτάσεις και εξομολογήσεις από τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και σίγουρα σήμερα μπορείς να πετύχεις πολλούς από τους φιλόδοξους στόχους σου! Οικονομικά, μπορεί να είσαι επιρρεπής σε περιττές σπατάλες, η τύχη όμως είναι με το μέρος σου και δεν θα επιτρέψει να αντιμετωπίσεις, καμία δυσκολία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η εύνοια σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, αφορά τα άμεσα συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και όλους όσους αγαπάς. Μέσω της επικοινωνιακής οδού, βελτιώνεις σχέσεις οικογενειακές, αλλά βρίσκεις και λύσεις που αφορούν το σπίτι! Γενικά σήμερα προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στους άλλους και λαμβάνεις ως αντάλλαγμα εκτίμηση και αγάπη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μια ισχυρή τάση να ζεις στο ερωτικό παρελθόν σήμερα, όμως τα νέα είναι καλά! Καταφέρνεις και επαναπροσεγγίζεις έναν παλιό έρωτα και σου δίνεται η μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν ωστόσο, είσαι ήδη σε σχέση, ο σύντροφος εκτιμά την καλοσύνη σου, την φροντίδα και την ευαισθησία των σκέψεων σου και σε ερωτεύεται ξανά από την αρχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, αδικαιολόγητες αγωνίες και πανικός για κάποια επαγγελματικά θέματα, πρέπει να κατανικηθούν! Ένα οικονομικό πρόβλημα, θέλει νέες ιδέες για να καταπολεμηθεί! Μην επιμένεις σε δοκιμασμένες μεθόδους που δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact