ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αντιλαμβάνεσαι και να συλλαμβάνεις άμεσα τις καταστάσεις! Έχεις σίγουρα αυξημένη συγκέντρωση της προσοχής σου και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Μέσα από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις απολαμβάνεις ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και καλοπροαίρετη διάθεση από τους άλλους! Στιγμές καλοπέρασης, τύχης και ανεμελιάς, αναμένονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη σου για επικοινωνία με τον σύντροφο, είναι ιδιαίτερα μεγάλη σήμερα! Προσπάθησε να τον προσεγγίσεις λοιπόν, αφού θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις όπως επιθυμείς την συζήτηση και να του μεταδώσεις με ευκολία την άποψη σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ασταμάτητο φλερτ, μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες και τύχη στα νέα ερωτικά ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το έξυπνο μυαλό, τα εκφραστικά σου ταλέντα και οι ιδέες σου, φέρνουν επαγγελματική επιτυχία! Προσοχή πολύ σε έξοδα και ανούσιες σπατάλες σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Μπορεί εσύ να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα στους άλλους, αλλά καταφέρνεις εύκολα, μέσα από μικρές λεπτομέρειες, βλέμματα ή την γλώσσα του σώματος, να καταλάβεις έγκαιρα τι γίνεται ή τι κρύβεται μέσα στην ψυχή ή τις προθέσεις του άλλου. Το ένστικτο σου δεν θα σε προδώσει την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, κυνηγάς με κάθε τρόπο, τις έντονες εμπειρίες στον έρωτα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, παρόλο που δεν το συνηθίζεις αυτό, αφού γενικά απεχθάνεσαι τα επιφανειακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, πιθανόν να σε έχουν τρομάξει, ωστόσο θα συνεχίσεις να δίνεις την εντύπωση ενός πολύ δυνατού ανθρώπου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα! Οικονομικά απαλλάσσεσαι από δυσκολίες και άγχη επιτέλους!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, δίνεις τέλος στην αναβλητικότητα και την αναποφασιστικότητα της τελευταίας περιόδου, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Είσαι ικανός να κρίνεις δίκαια και σωστά τις καταστάσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και να δεις κάποια πράγματα και από τις δύο όψεις! Με τον τρόπο αυτό, σήμερα θα υπάρχει επιτυχία στην προσπάθεια σου να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί ή να εξομαλύνεις σχέσεις, μέσα από ήρεμη επικοινωνία και συζήτηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις ήδη μία σχέση, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα! Παραδόξως σήμερα, θα υποχωρήσεις στα δικά σου «θέλω» και έτσι θα αποφύγεις εντάσεις ή τσακωμούς με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό, κοινωνικό και ευγενικό εαυτό σου, με αποτέλεσμα να έχεις αξιόλογες κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είσαι ένας καλλιεργημένος πνευματικά συνεργάτης-συνάδελφος, με ισορροπημένη σκέψη και καταφέρνεις αυτό που θες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, μην χρησιμοποιείς υπεκφυγές και υποκίνηση, ρίχνοντας ευθύνες και βάρη στους άλλους!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact