ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας απο 13 – 19 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να θυμάσαι πως καλείσαι να βοηθήσεις πρόσωπα που θα σε χρειαστούν. Από την Πέμπτη επίσης, μπορείς να στηριχτείς στο κοντινό σου περιβάλλον, πρόσεξε όμως την Κυριακή ένα οικογενειακό θέμα. H Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι πιο βοηθητικές ημέρες της εβδομάδας για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα έχεις περάσει σε μια φάση που φλερτάρεις. Μολονότι τα οικονομικά σου μοιάζουν να προχωρούν, να προσέξεις την Τρίτη οικονομικές κινήσεις που τελικά δεν σου «βγαίνουν».

ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, προσπάθησε όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς. Σε αυτό, άλλωστε, θα βρεις πολλούς υποστηρικτές, κυρίως μέσα από φίλους και παρέες. Είσαι σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, παρόλα αυτά θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός την Πέμπτη, καθώς οι καταστάσεις μεγεθύνονται στο κεφάλι σου. Επίσης, ο Ήλιος σε όψεις με Πλούτωνα και Δία μπορεί να δείχνει πως το… παρακάνεις με το κοντινό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εβδομάδα που φέρνει λόγους για χαμόγελα, καθώς έχεις πολλούς «συμμάχους» στο πλανητικό σκηνικό που σε βοηθούν να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Άλλωστε, τη Δευτέρα είναι κοντά σου και οι φίλοι σου, ενώ από την Τρίτη προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Πρόσεξε, όμως, να μη σε καταβάλει το άγχος την Τετάρτη. Από την Πέμπτη είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Γενικότερα, είσαι σε ένα διάστημα μεγαλύτερης εξωστρέφειας, στο οποίο διορθώνεις λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι, κυρίως από την Τρίτη και μετά. Επίσης, την Πέμπτη θα πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος σε στόχους που θέτεις, αλλά και στις επαφές σου με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Μολονότι η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί παρασύρεσαι σε λάθη. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε όψεις με Πλούτωνα και Δία φέρνει ευκαιρίες για καθοριστικές γνωριμίες.

ΛΕΩΝ
Το κλειδί αυτής της εβδομάδας είναι οι στόχοι που θέτεις και οι προσπάθειες που καταβάλλεις για να τους δεις να υλοποιούνται, ενώ μέσα από τις συλλογικές προσπάθειες και τη συμβολή των φίλων σου, καταφέρνεις περισσότερα, ειδικά από την Πέμπτη και μετά. Το Σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος, σε μια περίοδο που έχεις ανάγκη τη σταθερότητα, αλλά γενικότερα τα προσωπικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ακόμη κι αν η λίμπιντό σου είναι αυξημένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να απαιτεί από εσένα να συνεχίσεις να είσαι συνεπής, αλλά στα θετικά της είναι ότι παράγει ουσιαστικό αποτέλεσμα σε πρακτικό επίπεδο. Επίσης, την Τετάρτη μπορείς να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, σε αντίθεση με την Τρίτη που φέρνει μπελάδες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής είσαι πιο ρεαλιστής και μετράς πόσα δίνεις σε μια σχέση, και πόσα παίρνεις σαν αντάλλαγμα. Επίσης, οι όψεις του Ήλιου με Πλούτωνα και Δία δείχνουν κάποια ένταση (που, όμως, παράγουν αποτέλεσμα) με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες, ειδικά από την Πέμπτη και μετά όπου ευνοείσαι σε νομικά, διαδικαστικά, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών. Μην ξεχνάς, όμως, ότι χρειάζεται και η ανάλογη προσπάθεια από μέρους σου, χωρίς να αφήνεις τίποτα στην τύχη. Τη Δευτέρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες από τις οποίες επωφελείσαι στα προσωπικά χάρη σε φίλους, ωστόσο, υπάρχουν θέματα στο σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία ή τον τόπο διαμονής. Πάντως είσαι σε μια πιο εξωστρεφή αλλά και έντονη περίοδο στα αισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις έρθει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ωστόσο, δεν αποκλείεται να είσαι εσύ εκείνος που κινείται χωρίς να κοινολογείς τους στόχους σου. Η τύχη δεν σε εγκαταλείπει, αν και θα πρέπει να είσαι πιο εργατικός ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια. Η Τετάρτη σε φέρνει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ την Τρίτη σκληραίνεις τη στάση σου. Μέχρι και την Παρασκευή το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές και το κλίμα στα προσωπικά είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αρκετές επαφές, μετακινήσεις και συμφωνίες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Παράλληλα, με τον Άρη σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου, είσαι ζωηρός και ενεργητικός! Από τα μισά της εβδομάδας και μετά, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα. Μέχρι την Κυριακή η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη ακόμη και στις δυσκολίες, ενώ οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο έχουν κάποιες γκρίνιες με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια βοηθητική εβδομάδα, αρκεί να μην εμπλακείς σε… ενέργειες που δεν είσαι εντάξει απέναντι στους άλλους. Το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, δικοί σου άνθρωποι όμως μπορεί να σε χρειαστούν. Τη Δευτέρα μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Από την Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η γκρίνια δεν λείπει με το ταίρι σου, αλλά είσαι μια πιο αισιόδοξη φάση στα προσωπικά σου, με περισσότερες αφορμές για χαμόγελα, γνωριμίες και φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για τις επιδιώξεις σου, αρκεί και εσύ να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Τη Δευτέρα μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους άλλους με άνεση. Πρόσεξε, όμως, την Τρίτη ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια. Από την Πέμπτη έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα, είσαι σε περίοδο που ευνοεί τόσο όσους είναι ήδη σε σχέση, όσο και τους ελεύθερους.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί περισσότερο να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου, καθώς έχεις περάσει σε μια περίοδο που η ενόραση, η καλλιτεχνική σου δράση, η διαίσθηση και η συμπόνια είναι εξαιρετικά οξυμένες. Από την Πέμπτη ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Την Τρίτη καλείσαι να στηρίξεις ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε χρειάζεται, όμως, έχεις ανάγκη από ένα πρόσωπο που θα στηρίξει τα βήματά σου και θα σου δείξει έμπρακτα πως σε νοιάζεται.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact