ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Υπάρχουν έντονες καταστάσεις που σε πιέζουν, όμως, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη της Πέμπτης σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Επίσης, η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αν είσαι γονιός. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν το τοπίο είναι θολό. Πρόσεξε τις εντάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον Λέοντα φέρνει για σένα μια ανανέωση σε αυτούς τους τομείς. Τρίτη με Τετάρτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ γενικότερα από την Πέμπτη που ορθοδρομεί ο Ερμής, μπορείς να δεις την επικοινωνία να αποκαθίσταται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εν μέσω μιας βοηθητικής περιόδου, βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη της Πέμπτης σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις. Η Αφροδίτη από μια θέση φιλική για το ζώδιό σου φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου, χάρη σε εξόδους ή μικρές αποστάσεις που κάνεις, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής θέτει τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Την Κυριακή, όμως, έχεις μια ευκαιρία στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Δευτέρα σε βρίσκει πιο εσωστρεφή ενώ, αντίθετα, την Τρίτη είσαι εξωστρεφής με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται. Γενικότερα, όμως, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποιες πιεστικές αλήθειες, χωρίς να κλείνεις τα μάτια. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο σταθερή βάση. Την Πέμπτη ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά στο ζώδιό σου και τώρα προχωρούν οι υποθέσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Τα μέσα της εβδομάδας είναι θετικά για σένα, ενώ το Σαββατοκύριακο κάνεις διαδρομές και επαφές.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη της Πέμπτης στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη και ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία τους στο ζώδιό σου σχηματίζουν δυσμενή όψη με τον αντισυμβατικό Ουρανό, έτσι θες να σπάσεις τα δεσμά με κάθε κόστος, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο. Την Πέμπτη ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά, τα σχόλια όμως για σένα συνεχίζονται να γίνονται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεις να υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου, ενώ θέτεις νέους στόχους με αφορμή το ξεκίνημα του μήνα. Επίσης, η Νέα Σελήνη της Πέμπτης σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα. Το κλίμα στα προσωπικά είναι θετικό χάρη στην ευθυδρόμηση του Ερμή, από τον τομέα των φίλων, έτσι χάρη σε εκείνους τα αισθηματικά προχωρούν με ταχύτητα! Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι επίσης εξαιρετικό για να δεις φίλους και το Σαββατοκύριακο σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Μια ιδιαίτερα διφορούμενη εβδομάδα, καθώς μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται. Δευτέρα και Τρίτη, όμως, κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυταπάτες. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη της Πέμπτης σε καλεί να θέσεις νέους στόχους χωρίς να διστάζεις από μικροεμπόδια. Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό σε κάνει να εκρήγνυσαι από θυμό, αν νιώθεις ότι προσπαθούν να σε περιορίσουν. Το Σαββατοκύριακο έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την κουραστική καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου για τα εγχειρήματά σου. Πρόσεξε, όμως, να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη. Τα αισθηματικά σου δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, μολονότι σε έχει πιάσει λίγο… ο καύσωνας και αποζητάς να ανέβει το ερωτικό θερμόμετρο, το οποίο πράγματι, συμβαίνει!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact