ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 1/5/2016

Χριστός Ανέστη και καλό μήνα Έλληνες !

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της Κυριακής…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η «ανάσταση» που εύχεσαι και επιζητάς μπορεί να έρθει μόνον αν πάψεις να «γαντζώνεσαι» σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που… δεν σε αφορούν πια! Αντίθετα, αν χρειαστεί μην διαστάσεις να ξεκινήσεις από το μηδέν, αφού όλα θα πάνε καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Επιπλέον, ο Ποσειδώνας σε καλεί να κάνεις ένα δώρο… αγάπης!
Ερωτικά
Τελικά έχει μεγάλη σημασία το πώς εκλαμβάνεις τις εκάστοτε εξελίξεις, αφού η κάθε αντίδραση σου προδιαγράφει κι ένα διαφορετικό μέλλον. Ατένισε λοιπόν με αισιοδοξία το μέλλον σου και μην διογκώνεις τα δυσάρεστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε καλεί να εμψυχώσεις και να ενθαρρύνεις πρόσωπα που βρίσκονται σε πραγματικά δύσκολη θέση και γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία παίρνεις δύναμη κι εσύ. Απομακρύνσου λοιπόν από οτιδήποτε σε φθείρει και «σκοτώνει» το πνεύμα της αγάπης.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία κι έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι δικαιούσαι κάτι πολύ καλύτερο στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο να θυμάσαι ότι η λάμψη σου έλκει και… όντα που δεν έχουν απαραίτητα καλές προθέσεις απέναντι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Όσο κι αν η γιορτινή ατμόσφαιρα σκιαστεί από οικονομικές «πονηριές» ενός «δικού σου» ανθρώπου, εσύ οφείλεις να υπερβείς συμφέροντα και κακίες υιοθετώντας μια πολιτική του τύπου «κάνε το καλό και ριξ’το στο γιαλό». Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να «μαυρίσεις» την ψυχή σου, χωρίς μάλιστα να πετύχεις και κάτι σπουδαίο.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων, δύσκολων στην διαχείριση τους κι όπως ίσως διαπιστώσεις, μερικές φορές είναι καλύτερα να «δραπετεύεις», παρά να διαπραγματεύεσαι με «εμμονικούς» τύπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να επηρεάσει τις φιλικές σχέσεις σου, στην περίπτωση που υπάρχει και κάποια οικονομική εμπλοκή. Κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την ένοχο αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της.
Ερωτικά
Φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει, αφήνοντας να εννοηθούν πράγματα που δεν ισχύουν και είναι δύσκολο να διασταυρωθούν. Κράτα λοιπόν τις επιφυλάξεις σου απέναντι στους διάφορους «καλοθελητές».

ΛΕΩΝ
Γενικά
Εσύ βέβαια θες να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, κάτι που θα πετύχεις μέχρις ενός σημείου. Γιατί κατά τα άλλα, φαίνεται ότι στη λογική του «όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», στην δουλειά σου υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο και γίνονται πράγματα για σένα, χωρίς εσένα. Απόλαυσε λοιπόν το γιορταστικό κλίμα αλλά καλό είναι να έχεις και τον νου σου!.
Ερωτικά
Μέσα στο «πανηγύρι» της ημέρας ίσως σου γίνει μια κρούση ή πρόταση που «ποντάρει» πολλά στα… χαμηλότερα των ενστίκτων σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως η απόφαση είναι δική σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να συμβάλλει σε λάθη ή παρεξηγήσεις στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό σε… συμφέρει να αποφύγεις τα πολλά-πολλά, ρίχνοντας το βάρος σε δραστηριότητες πνευματικής φύσεως. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ή να ακούσεις κάτι που δεν είναι ευχάριστο αλλά καίριο!
Ερωτικά
Αν δεν έχεις… πειστεί ακόμη για το μάταιο μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά.
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από την στιγμή που δεν μπορείς να έχεις αυτά που θέλεις κι όπως τα θέλεις, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σου συνιστά να στραφείς σε πιο πνευματικά ζητήματα αλλά και να απολαύσεις την χαρά και την ικανοποίηση που μπορούν να σου δώσουν τα «μικρά» πράγματα. Μια αγκαλιά κι ένας λόγος παρηγοριάς αρκούν για να φέρουν την ανάσταση… μέσα σου!
Ερωτικά
Αν διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επιδιώκει «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», η πιο ενδεδειγμένη αντίδραση σε αυτήν την φάση είναι να κάνεις πως… δεν είδες και δεν άκουσες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Γύρω σου συμβαίνουν πράγματα που δεν σου αρέσουν κι ένα αδιέξοδο που μπορεί να προκύψει στην σχέση σου με έναν «δικό σου» άνθρωπο, σε καλεί να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση. Μπορείς βέβαια λόγω της ημέρας να παρακάμψεις προσωρινά το πρόβλημα αλλά όπως λέει κι ο λαός «μια ψυχή που είναι να βγει, θα βγει»
Ερωτικά
Καλές είναι οι αγάπες, καλά και τα φιλιά, επειδή όμως τα φαινόμενα μπορεί να απατούν, άφησε την διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει και μην εξαρτάς την κρίση σου από τους τύπους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact