ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 15 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να νοιώσεις ασφαλής και επαρκής στον οικονομικό τομέα κι ίσως κάνεις κάποιες αγορές που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας «ψήνει» μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση εργαλείων ή συσκευών που απλουστεύουν την ζωή σου.
Ερωτικά
Η ερωτική σου ζωή μπορεί να γνωρίσει μεγάλες… δόξες, όταν όμως κοπάσουν οι «πανηγυρισμοί» ίσως διαπιστώσεις ότι πέρα από καλοπέραση σου, δεν υπάρχει κάτι πιο βαθύ που να σε συνεπάρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα χαρίσματα σου και σου παρέχει κάποιες ευκολίες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις. Επιπλέον, είναι το «διαβατήριο» σου για τα «μεγάλα σαλόνια» αλλά και για να πετύχεις εύκολα κάτι που θέλεις πολύ. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη χαρά σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, θεωρώντας ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε καλεί να αξιοποιήσεις άμεσα βοήθειες και πλεονεκτήματα που σου παρέχει η οικογένεια σου. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός δείκτης για οτιδήποτε αφορά στο σπίτι σου. Παράλληλα, αν χρειαστεί, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου εξασφαλίσει την δυνατότητα να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, μακριά από εντάσεις.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να βιώσεις έντονες, έως και «ακραίες» καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, είτε λοιπόν θα περάσεις τέλεια με τον άνθρωπο σου, είτε θα τον βρεις «απέναντι» σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει… ότι περνά από το χέρι της για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, ενώ σε ανάλογο μήκος κύματος κινείται και ο Δίας. Δεν έχεις λοιπόν παρά να «ξανοιχτείς» σε κοινωνικές εκδηλώσεις, επαφές και συζητήσεις, περιορίζοντας ωστόσο τις πιο «ποιοτικές» απαιτήσεις σου, αφού εκείνο που προέχει είναι το να περάσεις καλά.
Ερωτικά
Το κλίμα είναι φιλικό μέχρι… παρεξηγήσεως κι αν είσαι σε μια σχέση και δεν θέλεις να την διακινδυνέψεις, φρόντισε να μην δίνεις θάρρος σε πρόσωπα που έτσι κι αλλιώς το παίρνουν από μόνα τους!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» πρόσωπα κι ίσως να λάβεις μια «απτή» βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας στηρίζει τα οικονομικά σου αλλά μπορεί να αυξήσει και τα περιττά έξοδα.
Ερωτικά
Το «καλό κλίμα» μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αύριο θα μετανιώσεις, όχι γιατί δεν σου προσφέρει αυτά που θέλεις αλλά επειδή μπορεί να αποδειχθεί κάπως «λίγη» σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε στηρίζει κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να ευνοηθείς πολλαπλά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο «σπέρνει» στο διάβα σου… γελαστά πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις.
Ερωτικά
Οι επιλογές σου εμπλουτίζονται και το πιθανότερο είναι πως μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μάλιστα, μια νέα γνωριμία μπορεί να λάβει και πιο «προχωρημένες» διαστάσεις!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact