ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 1ης Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ καλό μήνα! Σήμερα αρκετοί είναι οι φίλοι που θα θελήσουν την συντροφιά σου και την παρέα σου, αλλά και άλλοι πολλοί, που θα σε βοηθήσουν έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους και τα σχέδια σου! Γενικά οι κοινωνικές και οι φιλικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, κέφι, ποιότητα και ενθουσιασμό και επιπλέον, μπορείς να αναμένεις κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα ωφέλιμες αλλαγές στην ζωή σου, αφού απαλλάσσεσαι από αρκετούς προβληματισμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ανανεώνεις την σχέση σου και περνάς πολύ όμορφα με τον σύντροφο σου! Το μόνο που οφείλεις ίσως να προσέξεις, είναι η τάση σου για νεύρα και ξεσπάσματα ! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χωρίς να το περιμένεις, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται στην ζωή σου και μπορεί να σου αλλάξει όλη την ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εκμεταλλεύεσαι τις πρωτοπόρες και οξυδερκείς ιδέες σου, τις εκφράζεις και αυτό σε οδηγεί σε επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα υπάρχουν κάποια ξαφνικά έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε καλό μήνα! Σήμερα θα έχεις κάθε λεπτό της ημέρας, το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, στραμμένο πάνω σου! Ο δυναμισμός σου και η ενέργεια σου επανέρχονται, εκπληρώνεις εύκολα φιλοδοξίες, βάζεις γερές βάσεις σε θέματα που σε απασχολούν καιρό και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Θα καταφέρεις σταδιακά και θα πετύχεις αρκετούς στόχους, χάρη στην ώριμη και την αξιοθαύμαστη συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τώρα την ευκαιρία και την δυνατότητα, να δείξεις με πράξεις την ουσιαστική αγάπη σου και την εντιμότητα σου στον σύντροφο σου, ώστε να νιώσει σίγουρος και καθησυχασμένος με την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανό ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας σου, να εξελιχθεί σε μία όμορφη, σοβαρή και σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις φιλοδοξίες και επιτυχία είναι στα χέρια σου! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις κι ευχάριστα νέα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε καλό μήνα! Ξεχωρίζεις την σημερινή ημέρα, για το κέφι σου και την οξυδέρκεια σου, αλλά και για την ετοιμότητα σου, να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις χαρές της ζωής! Θα καταφέρεις με την ειλικρινή και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και υλοποιείς τις ξεχωριστές ιδέες σου! Το μόνο που πρέπει ίσως να προσέξεις είναι η τάση σου για βιασύνη στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ, συναισθηματικές επαφές, ερωτική περιπέτεια και χαρούμενα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική στιγμή να κάνεις την σημαντική συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες να πραγματοποιήσεις με τον σύντροφο σου ή να οργανώσετε μαζί μία απόδραση, που ανανεώσει πλήρως την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας, χρειάζεται παραπάνω προσοχή, γιατί πιθανόν να κάνεις κάποιες λάθος κινήσεις, που θα μετανιώσεις! Ο οικονομικός τομέας, πλήττεται λόγω δικού σου αυθορμητισμού και υπερβολικής ανεμελιάς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact