ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 22 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, το πρόβλημα όμως είναι ότι οι παρεμβάσεις σου δεν θα γίνουν αποδεκτές από όλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Προτίμησε λοιπόν να κάνεις πράγματα στα οποία δεν εμπλέκονται άλλοι.
Ερωτικά
Ο εγωισμός συναγωνίζεται με το φιλότιμό σου και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή εξαρτώνται κατά πολύ από την στάση των άλλων απέναντί σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να «ανοίξει η τύχη σου» και να έχεις μια διακεκριμένη επιτυχία! Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να προκύψουν έκτακτα έξοδα, εξ αιτίας μιας ζημιάς. Σε κάθε περίπτωση πάντως οφείλεις να βρίσκεσαι σε εγρήγορση.
Ερωτικά
Μια οικονομική διαφωνία μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή για να «στηθεί» ένας γερός καβγάς με τον άνθρωπο σου, ιδιαίτερα αν είστε αμφότεροι «αγύριστα κεφάλια»!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αν δεν βρεις κάποιον δημιουργικό τρόπο να διοχετεύσεις δημιουργικά το ενεργειακό σου πλεόνασμα, το πιθανότερο είναι να περάσεις την μέρα σου με διαδοχικές αψιμαχίες «δι’ ασήμαντον αφορμήν»! Κι αν δεν σου αρέσουν τα σπορ, υπάρχουν κι οι δουλειές. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε καλεί να αποφύγεις τις συνεργασίες.
Ερωτικά
Τα πράγματα είναι καθαρά και ξάστερα: Αν στοχεύεις σε μια νέα κατάκτηση, τότε όλα είναι ΟΚ, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να συγχυστείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με τον Άρη «οδηγό» θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις έναν μεγάλο όγκο εργασιών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ενδέχεται όμως να «καθηλωθείς» από έναν τραυματισμό ή έναν οξύ πόνο, που προς στιγμή θα σε κάνει να… ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα! Ακόμη αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε για την ασφάλειά τους.
Ερωτικά
Με πρόσχημα ή αφορμή κάποιες τεχνικές εργασίες, ένα πρόσωπο μπορεί να «μπει σφήνα» στα προσωπικά σου, με μάλλον επιτακτικό τρόπο, αυξάνοντας κατά πολύ την αμηχανία σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η συμμετοχή σου σε μια ομαδική προσπάθεια, μπορεί να μην έχει καλό τέλος, εξ αιτίας εγωισμών και… παθών που θα προκύψουν κατά την διάρκειά της. Από την άλλη πλευρά όμως, η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη θα σε ωθήσει να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Ερωτικά
Το ερώτημα που καλείσαι να απαντήσεις είναι μέχρι ποίου σημείου μπορεί να φτάνει η «μοιρασιά» με φίλους αφού σε αυτό ακριβώς το σημείο κάποιος/α μπορεί να το «παραξηλώσει»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να ταράξει για τα καλά την ηρεμία σου, μέσα από διαφωνίες ή προστριβές με πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν κι αν θες να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τον «χρυσό» κανόνα «ο καθένας μόνος του κι ο… Θεός για όλους»! Επιπλέον, ίσως γίνει μια ζημιά στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Με όλα σχεδόν τα «μέτωπα» ανοικτά, εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο απ’ όλα είναι ένας διακριτικός άνθρωπος που να σε καταλαβαίνει… Γκίνια!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact