ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 28 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Κριέ, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, σε χαρακτηρίζει κέφι, δημιουργικότητα, λάμψη, χαρακτηριστικά που θα σε ωθήσουν να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις την φήμη σου! Αισθάνεσαι ακριβώς ο εαυτός σου και αισθάνεσαι υπέροχα! Είσαι δημοφιλής, ο πρωταγωνιστής της ημέρας και απολαμβάνεις που όλοι σε θαυμάζουν και σε προσέχουν! Αποδέξου μία πρόταση για έξοδο σήμερα, αφού είναι σίγουρο ότι θα περάσεις υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, στον ερωτικό τομέα τα έχεις όλα σήμερα και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την τύχη σου στο έπακρο! Κατακτήσεις, εκπλήξεις, πάθος και ρομαντισμός, σε κάνουν και πάλι να χαμογελάς! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ή ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα πάνε όλα καλά, εκτός από την εμμονή σου να είσαι ο καλύτερος, γεγονός που πιθανόν σε οδηγήσει σε υπερβολές! Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια έξοδα σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Λέοντα, πιθανόν σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να μην έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι και να αποζητάς την οικογενειακή θαλπωρή! Βρίσκονται λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα που σε απασχολούσαν καιρό! Γενικά, θα στραφείς προς το σπίτι και την οικογένεια σου! Τρυφερές οικογενειακές στιγμές, χαρμόσυνα γεγονότα και εξομάλυνση συγγενικών σχέσεων, είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σου θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα, ωστόσο νοσταλγία και αναμνήσεις, ίσως σε στρέψουν προς το ερωτικό σου παρελθόν, όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις για επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες και προστριβές χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια έκτακτα έξοδα ίσως προκύψουν τώρα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Επαγγελματικά, ένα γεγονός, θα σε κάνει να νιώσεις ξανά σιγουριά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact