ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου

Κριός
Τα αισθηματικά σας έχουν τα πάνω τους, αφού όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τώρα που μπαίνει η άνοιξη ανεβαίνει και η ερωτική σας διάθεση. Έτσι οι περισσότεροι θα ξανανιώσετε ερωτευμένοι.

Ταύρος
Το πείσμα και η ζήλια ίσως κάνουν την εμφάνιση τους στα ερωτικά σας, γι’ αυτό μην κυνηγάτε τις εντάσεις με το σύντροφό σας. Γενικά, αυτές τις μέρες αποφύγετε να συγκρίνεστε με τους άλλους.

Δίδυμοι
Μια όμορφη μέρα για να βγείτε, να πάτε μια βόλτα με φίλους ή να κάνετε κάτι με τα παιδιά ή το σύντροφό σας. Κάποιοι αισθάνεστε ότι ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγές, γι’ αυτό προχωρήστε.

Καρκίνος
Αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να προχωρήσουν απρόσκοπτα, μιας και τα άστρα είναι με το μέρος σας. Κάποιοι θα δεχτείτε τη βοήθεια μιας νεαρότερης γυναίκας, που θα αποδειχθεί πολύτιμη.

Λέων
Μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον ίσως κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται να προβείτε και σε κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού. Προσέξτε όμως τις υπερβολές.

Παρθένος
Σας αρέσει να βλέπετε την πιο όμορφη πλευρά των πραγμάτων και ακόμα και αν κάποιες καταστάσεις τις ωραιοποιείτε εν γνώσει σας. Στον τομέα των σχέσεων, αν και δείχνετε διατεθειμένοι να κολλήσετε τα σπασμένα κομμάτια, στην πράξη τα πράγματα είναι πιο δύσκολα…

Ζυγός
Η επικοινωνία σας με τους άλλους διανθίζεται από όμορφα συναισθήματα ενώ η διαίσθησή σας αποδεικνύεται αληθινή. Μυστικά ραντεβού και ερωτικές συναντήσεις παραφυλάνε, γι’ αυτό ξεκινήστε τις απαραίτητες προετοιμασίες για να είστε γοητευτικοί την κατάλληλη στιγμή.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη σας επιτρέπει να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες. Τα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάποιοι θα συγκρουστείτε με τις αποφάσεις μιας ομάδας.

Τοξότης
Θα έρθουν κάποιες προτάσεις από φίλους, στις οποίες αν και σας αρέσουν, ίσως δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στην ώρα ή με τον τρόπο που θα θέλατε. Κάποιοι, ίσως να διακόψετε σχέσεις χωρίς προοπτική.

Αιγόκερως
Θα χαλάσετε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζετε για ρούχα ή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Κάποιοι έχετε κάποιες υποψίες και καλά θα κάνετε να τις ερευνήσετε, γιατί κάποιοι ενεργούν πίσω από την πλάτη σας.

Υδροχόος
Η πεισματική άρνηση κάποιων σε κάποια θέλω σας, αντισταθμίζεται από την αφοσίωση και το ζήλο που δείχνουν κάποιοι άλλοι. Αλλά κι εσείς, πιθανόν να λειτουργήσετε παρασκηνιακά και να αποκρύψετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες από άτομα που είναι σημαντικά για σας.

Ιχθείς
Δεν είστε από αυτούς που αγαπάνε την αδράνεια για αυτό ακόμα και σήμερα η ηρεμία η ενέργεια σας ξεπηδάει σαν πίδακας. Μπορεί κάποιες συγκρούσεις να ανάψουν τα αίματα όμως επί το πλείστον θα κυριαρχεί μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact