Advertisement

Τα Ζώδια της Κυριακής 8 Μαϊου

Τα Ζώδια της Κυριακής 8 Μαϊου
Advertisement

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δουλειά σου, αρκεί να αξιοποιήσεις το κενό που έχει αφήσει η «απόσυρση» ενός προσώπου, που λειτουργούσε ανταγωνιστικά απέναντί σου. Παράλληλα, καλείσαι να αλλάξεις επίπεδο στα οικονομικά σου, στοχεύοντας σε κάτι «μεγάλο».
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο κι είναι βέβαιο ότι θα εντοπίσεις νέους «στόχους». Προς το παρόν όμως όλα φαίνεται να εξαντλούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου επηρεάζεται άμεσα από τον Πλούτωνα, κάτι που μπορεί να σε ωφελήσει αν αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου παρωχημένες πολιτικές και οτιδήποτε άλλο σε έχει «κολλήσει στον τοίχο». Ίσως βέβαια όλη αυτή η διαδικασία να μην σου είναι και τόσο ευχάριστη αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.
Ερωτικά
Στην περίπτωση που θέλεις κάποιον/α πολύ αλλά βρισκόταν σε «δεσμευτικό» καθεστώς, μπορεί να βρεθείς σε ευχάριστη θέση, ύστερα από μια εξέλιξη, θλιβερή μεν για άλλον/η αλλά… όχι για σένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου «απαιτεί» να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε τι απρόβλεπτο που μπορεί να σου συμβεί. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «κόψεις» από μόνος/η σου κάτι που σε βλάπτει, πριν αναγκαστείς να το πράξεις, λόγω «ανωτέρας βίας».
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε «καθεστώς» συναισθηματικής αστάθειας, με συνέπεια τίποτα να μην αποκλείεται κι όλα να είναι πιθανά! Αν όμως αναζητάς κάτι περισσότερο από μια αισθηματική περιπέτεια, μάλλον δεν θα το βρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που κινείται στο παρασκήνιο και σίγουρα έχει τον τρόπο να σε βοηθήσει στα κυρίαρχα ζητήματα που σε απασχολούν, πρόσεξε όμως μήπως τελικά τα ανταλλάγματα που θα σου ζητηθούν, θα σημάνουν και την πλήρη εξάρτησή σου από αυτό.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η τάση σου είναι να μπεις ακόμη πιο βαθιά μέσα της, πολλαπλασιάζοντας τα «μοιράσματα» με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, μέσω φίλων.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Όσο κι αν νομίζεις ότι στην δουλειά σου η εξέλιξη των πραγμάτων εξαρτάται κυρίως από τους δικούς σου χειρισμούς, στην πραγματικότητα έχεις να κάνεις με κυκλώματα, που έχουν την δύναμη να σε σταματήσουν ή να σε προωθήσουν, ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Κι ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αποφασίσεις με ποιους θα πας…
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και κατ’ επέκταση τις διαθέσιμες επιλογές σου. Το πιθανότερο όμως είναι να μην μείνεις ικανοποιημένος/η από την ποιότητα των επαφών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Όλα δείχνουν να περιστρέφονται γύρω από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι από την στιγμή που ο Πλούτωνας δεν «αρέσκεται» σε ημίμετρα, να περιμένεις κάποια «κομβική» εξέλιξη. Αν πάλι σε απασχολεί μια νομική υπόθεση, καλό είναι να δώσεις ένα τέλος, ακόμη κι αν θεωρείς ότι δεν πήρες ακόμη αυτό που ήθελες.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα των αποφάσεων και είτε σου αρέσουν είτε όχι, είναι προτιμότερο να τις πάρεις εσύ, παρά να περιμένεις την «άλλη πλευρά» να αποφασίσει για σένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ό,τι κι αν συμβεί, θα είναι οριστικό.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Advertisement

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα