ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 8 Μαϊου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να δώσεις ένα τέλος σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση που «σέρνεται» και δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις. Σε συμφέρει, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση χάσεις κάτι, αφού αν συνεχίσεις να είσαι «κολλημένος/η», το αντίτιμο που θα κληθείς να πληρώσεις θα είναι πολύ πιο «βαρύ».
Ερωτικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους το πιθανότερο είναι να «σκοτώσεις» την ώρα σου, με συζητήσεις και… κουτσομπολιά. μπορείς ωστόσο να συλλέξεις στοιχεία και πληροφορίες, που θα σου χρησιμέψουν μελλοντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδια σου κι έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για την συνέχεια. Ακόμη και στην περίπτωση που η ισχύς σου ενδυναμωθεί μέσα από μια συνεργασία, δεν έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι πως θα σε «τυλίξουν», ίσα-ίσα που το πιθανότερο τελικά είναι να πάρεις εσύ τον έλεγχο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεις τον «άνθρωπό» σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να «βουτήξεις» στην ουσία της, συζητώντας με το ταίρι σου ότι σε απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δώσει πρόσβαση σε κάποιους κύκλους που «λύνουν και δένουν», βελτιώνοντας κατακόρυφα τις προοπτικές σου για κάτι καλό στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα. Το κακό όμως είναι ότι ίσως κληθείς να «ξεπουλήσεις» κάποιες από τις αρχές σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους δεν είναι βέβαια εχέγγυο σταθερότητας και αξιοπιστίας για την προσωπική σου ζωή, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά, γνωρίζοντας «κάθε καρυδιάς καρύδι»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Όσο κι αν θεωρείς τον εαυτό σου «απόρθητο» από δυνατά συναισθήματα που θα μπορούσαν να «απειλήσουν» την συνοχή σου, αν δεν δοκιμαστείς στην πράξη, είναι σαν να ζεις μέσα σε ένα «συννεφάκι». Κι ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου έχει κάθε λόγο να «σπάσει» την βεβαιότητά σου για οτιδήποτε, οδηγώντας σε στο «άγνωστο».
Ερωτικά
Είναι η κατάλληλη στιγμή να άρεις τις όποιες επιφυλάξεις σου και να αφεθείς σε μια κατάσταση που έχει να σου δώσει πολλά. Αν καταφέρεις μάλιστα να βιώσεις κάτι μοναδικά «δυνατό», τότε θα έχεις αγγίξει την τελειότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να «ξεριζώσεις» οτιδήποτε παρεμποδίζει την πρόοδό σου. Ίσως μάλιστα πρέπει να ξεκινήσεις από μνήμες και οικογενειακά βιώματα που εξακολουθούν να «υποθάλπουν» τις επιλογές σου. Παράλληλα όμως, μπορεί να δοθεί μια λύση σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα.
Ερωτικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους, οι πειρασμοί που «παρελαύνουν» εμπρός σου, μπορεί να ξεπεράσουν κάθε όριο! Από εκεί και ύστερα όμως, το τι ακριβώς θα συμβεί, εξαρτάται κυρίως από τις διαθέσεις σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα, πεποιθήσεις αλλά και συναισθήματα, που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αλλάξουν, αφού είναι ταυτισμένα με το «είναι» σου. Ωστόσο τίποτα δεν κρατά αιώνια και σήμερα ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου δώσει μια καλή αφορμή για να αλλάξεις τακτική και νοοτροπία.
Ερωτικά
Σήμερα, το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, παρά με τα δικά σου. Ίσως μάλιστα να σου ανατεθούν και κάποια δυσάρεστα καθήκοντα «αγγελιοφόρου»!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact