ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται, σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις παρούσες, ομολογουμένως πολλές δουλειές σου! Επίσης, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος, παραδέξου τα λάθη σου, χωρίς να κατηγορείς τους άλλους για αυτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου εμφάνιση και το στυλάκι σου, φέρνουν σίγουρα θαυμαστές και κατακτήσεις στον δρόμο σου! Ωστόσο, καλύτερα απέφυγε το ανεξέλεγκτο φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί πολύ πιθανόν να εκτεθείς σε συναδέλφους και να έρθεις σε δύσκολη θέση! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες αποκαλύψεις θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, φρόντισε να διατηρείς καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, όσο κι αν εκείνοι σε προκαλέσουν! Οικονομικά, κάνεις περιττά έξοδα, για λόγους καλλωπισμού ή αισθητικής!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, η ημέρα πιθανόν να κρύβει κινδύνους, αν φερθείς υπερβολικά ανέμελα, παρορμητικά και επιπόλαια! Όσο κι αν περνάς όμορφα, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν πραγματικότητα! Επίσης μην είσαι εύθικτος, απέναντι στην κριτική των ανθρώπων που σε αγαπούν, αφού ό,τι σου λένε, είναι για το καλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα χορτάσεις όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος με τον σύντροφο σου, αφού θα γίνει σίγουρα πιο φλογερός ο έρωτας μεταξύ σας! Μην παρασύρεσαι ωστόσο, σε παράλογες και επιπόλαιες απαιτήσεις, που πιθανόν να φέρουν αντιθέσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο άψογες, όσο φαίνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα, αφού είσαι μάλλον υπερβολικά αισιόδοξος και ευκολόπιστος! Οικονομικά, απέφυγε ρίσκα και σπατάλες για λόγους διασκέδασης!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και σκεπτόμενος, σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι έχουν να σου πουν οι άλλοι και να μην κάνεις μονόλογο! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου, αλλά εσύ θα πρέπει να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μείνε οπωσδήποτε μακριά από ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, όσο κι αν σου λέει η διαίσθηση σου να προχωρήσεις, γιατί σίγουρα θα προσγειωθείς απότομα και θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην απαιτείς με γκρίνια και παράπονα, να διορθώσει ο σύντροφος σου, λάθη του παρελθόντος που υποτίθεται έχετε ήδη ξεπεράσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή και ωριμότητα στις συναδελφικές σου σχέσεις, ώστε να αποφύγεις ανούσιες παρεξηγήσεις! Τα έξοδα σπιτιού αυξάνονται στα ξαφνικά σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, προσπάθησε κάθε στιγμή, να σκέφτεσαι πολύ πριν πάρεις αποφάσεις! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια αλλά φρόντισε να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις πολύ στις μετακινήσεις σου! Επιπλέον, μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κρύβουν παγίδες που θα σου φέρουν προβλήματα! Μην παρασύρεσαι σε αυθόρμητα λάθος λόγια και κουβέντες, λόγω υπεραισιοδοξίας και υπέρμετρου ενθουσιασμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα αυτήν την περίοδο έχεις ισχυρή ικανότητα για φλερτ και γοητευτική επικοινωνία, αλλά οφείλεις να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και να βάλεις τις σωστές αξίες και τα ορθά όρια στον έρωτα, χωρίς να ξεφεύγεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί θα προκληθούν καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις και πιθανόν να αισθανθείς πως οι υποχρεώσεις είναι υπερβολικά πολλές σήμερα! Οικονομικά, δεν θα λείψουν απρόσμενα έξοδα για μετακινήσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact