ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, έχεις την τάση να μην στηρίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στις αυθόρμητες επιθυμίες σου, χωρίς ωστόσο να προσπαθείς για αυτές, προκειμένου να τις πετύχεις! Οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά σου αγαθά, αφού μπορεί τώρα, να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους πρακτικές υποθέσεις, ιδίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, αλλά και στον περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σοβαρέψου άμεσα και μην νομίζεις πως μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από ενοχές και τύψεις, ρισκάροντας με ποικίλους τρόπους την σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής και της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να δίνεις υποσχέσεις που μπορείς να κρατήσεις, ώστε να μην σε παρεξηγήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έρχονται κάποια απρόσμενα εμπόδια και δυσκολεύεσαι να τελειώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οικονομικά, έρχονται αρκετές απώλειες σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, μπορεί να έχεις αρκετές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην απογοητευτείς και να μην ρισκάρεις ό,τι μέχρι τώρα έχεις χτίσει! Προετοιμάσου, διότι ήρθε η ώρα να προσγειωθείς απότομα κι αυτό λόγω της υπεραισιοδοξίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς σήμερα από λόγια, συμπεριφορές ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα και εμπιστεύεσαι τυφλά το φλερτ σου! Απέφυγε νέα ερωτικά ξεκινήματα ή σχέσεις, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και επιζήμια τελικά. Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε απαιτήσεις και απληστία από τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς δεδομένη την παρούσα επαγγελματική και οικονομική σου εύνοια! Το ρίσκο και η υπερβολική σιγουριά, θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες, χωρίς να το περιμένεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις και να δεχτείς την ύπαρξη της! Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα, να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αφού τώρα υπερισχύουν οι αυταπάτες στο μυαλό σου! Δυστυχώς, επανέρχονται φόβοι και ανασφάλειες, κυρίως μετά από σημαντικές αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει έντονα η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό του συντρόφου σου, που σε αφορά άμεσα και να νιώσεις προδομένος και εξαπατημένος! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις σήμερα να βάλεις ισορροπίες ανάμεσα στην καρδιά ή το μυαλό και καλό θα ήταν να αφήσεις την λογική να υπερισχύσει, πριν κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, προσπάθησε να μην ξεχάσεις τις ημερήσιες υποχρεώσεις σου! Αλόγιστα έξοδα που έκανες στο παρελθόν, τώρα δείχνουν τις δυσάρεστες συνέπειες τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, πιθανόν να καταλάβεις μέσα από συγκυρίες, πως έκανες αρκετές υπερβολές στο παρελθόν και πως σε κυρίευσε υπεραισιοδοξία σε σχέσεις και πρόσωπα, οι οποίοι τώρα αντιδρούν σε αυτή σου την συμπεριφορά! Προσπάθησε να μην χαλάσεις σχέσεις με τους φίλους σου, μην τους θεωρείς δεδομένους και φρόντισε να αποφεύγεις κουτσομπολιά εις βάρος τους, γιατί κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς και δεν θα ξέρεις πώς να δικαιολογηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις την φιλία με τον έρωτα! Μία φιλική συμπεριφορά, δεν σημαίνει και απαραίτητα ερωτική προσέγγισή, γι’αυτό πρόσεχε μην εκτεθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μην θεωρείς δεδομένο τον σύντροφο σου, προκαλώντας καυγάδες, με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία και ατομικότητα, χωρίς κανένα απολύτως λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά απέφυγε καυγάδες στο συναδελφικό περιβάλλον, ενώ οικονομικά, πες όχι στα ανούσια έξοδα και σπατάλες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, παρασύρεσαι επικοινωνιακά σε λάθη, μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και κράτα προστατευμένα τα προσωπικά σου και τα μυστικά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθούν οι αντίπαλοι σου από αυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την δογματική συμπεριφορά και φρόντισε να είσαι ολιγαρκής, έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην μπερδεύεις έρωτα και δουλειά και να μην παρασύρεσαι σε φλερτ, εντός εργασιακού χώρου, που σε εκθέτει και προκαλεί σχόλια εις βάρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται ο τομέας της εργασίας, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που δύσκολα μετά διορθώνονται! Οικονομικά απέφυγε συμφωνίες και αποφάσεις σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact