ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου, να επιστρατεύσεις λογική και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις, σε όλους τους τομείς! Λόγια και επαφές, μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις αμέσων να αναγνωρίσεις, αφού είσαι αρκετά απρόσεχτος επικοινωνιακά! Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια μετακίνηση τώρα ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και άψογα οργανωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει σήμερα να προσέξεις την συμπεριφορά σου προς τον σύντροφο σου, να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολές και ανεξαρτησία, όπως και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου! Αν είσαι ελεύθερος μέσα από αποκαλύψεις και συγκυρίες, θα διαπιστώσεις πως ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και είχες θέσει ιδιαίτερα υψηλούς ερωτικούς, δίχως λογικές βάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε σοβαρότητα και ωριμότητα! Στα οικονομικά σου μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, που θα φέρουν απώλειες στο πορτοφόλι σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε υπερβολές, που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις τον παρορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό τώρα! Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα, για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σου στοιχίσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η όψη που πραγματοποιείται σήμερα, εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σε παρασύρει σε λάθη και σου δημιουργεί την ανάγκη για επικράτηση! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο, πριν επενδύσεις πάνω της! Υπομονή λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, προσεκτικός και σίγουρα καχύποπτος στις συναλλαγές και τις συμφωνίες σου! Επαγγελματικά, θα έχεις αποκαλύψεις που θα ωφελήσουν πολύ τα σχέδια σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα, ακόμα και ένα αθώο σου ψέμα ή μία λεκτική υπερβολή, να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα! Η ασυνεννοησία την σημερινή ημέρα, μπορεί να επιφέρει αρνητικές καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να είναι πρόσκαιρες, αλλά σίγουρα θα σε αποσυντονίσουν, αφού θα είναι και αναπάντεχες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον σου, αλλά ίσως το παρακάνεις με εγωισμούς, υπερβολές και επιπολαιότητες και δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα, γεγονός που θα φέρει προστριβές! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα τώρα, λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού και αισιοδοξίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν απογοητεύσεις, ιδίως λόγω της επιπόλαιας συμπεριφοράς σου, μέσα στον εργασιακό χώρο! Προσοχή χρειάζεται και ο οικονομικός τομέας, αφού κάνεις λάθος και υπερβολικά έξοδα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact