ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 9 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει! Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στους γύρω σας. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν το ταίρι σας να σας μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφύγετε περιττές εντάσεις και λογομαχίες. Κάποιες συγκρούσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Πάρτε τις καταστάσεις όπως έρχονται, γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε εξίσου καλά όσα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες. Προσοχή ωστόσο σε κάποιον έρωτα από το παρελθόν που θα σας χτυπήσει την πόρτα αυτές τις ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει και εξέλιξη η κατάσταση. Τα παλιά προβλήματα θα εμφανιστούν και πάλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιουργικότητα, κάποια νέα ιδέα ή μια σχέση. Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρετε! Ισορροπήστε τις σκέψεις σας! Μην σας πιάνει απογοήτευση στο παραμικρό εμπόδιο. Άλλωστε, κάνατε τις επιλογές σας και με βάση αυτές θα πρέπει να κινηθείτε. Οργανωθείτε για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξετε.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε περιττά έξοδα! Τα επαγγελματικά σας απαιτούν αφοσίωση και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς. Μην ανησυχείτε όμως, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Η αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, αυτόν που αποζητάει το “είναι” σας, σας κάνει να νιώθετε αγαλλίαση και να δημιουργείτε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα δεν θα κάνει καθόλου καλό στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Μια κακή ψυχολογία μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες που θα αποβούν εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος! Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Έχετε συσσωρεύσει αρκετή κούραση και το πλανητικό σκηνικό της μέρας είναι αρκετά πιεστικό. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να αποβάλετε τη κούραση, τη ρουτίνα και τα άγχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Νέες γνωριμίες από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανόν να εξελιχθούν σε σχέση. Χαράς ευαγγέλια για τους αδέσμευτους, αλλά οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να προσέξουν ιδιαίτερα τις κινήσεις τους!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην κάνετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, που δεν έχετε επεξεργαστεί πολύ καλά! Στα αισθηματικά, μικροπροβλήματα θα σας φορτίσουν κάπως. Τα άστρα θα προκαλέσουν κάποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες δυσκολίες στην επικοινωνία και οι διαφωνίες θα σας χαλάσουν κάπως τη μέρα… Φροντίστε να ηρεμήσετε το ταίρι σας και να τον διαβεβαιώσετε για τα συναισθήματα σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καχυποψία είναι πολλές φορές δικαιολογημένη, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά κάποια κοινώς αποδεκτά όρια. Και εσείς αυτή τη περίοδο μάλλον το έχετε παρακάνει… Η άκαμπτη στάση σας σε σοβαρά ζητήματα μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Προσοχή λοιπόν, εάν δεν θέλετε να χτυπάτε αργότερα το κεφάλι σας…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε κούραση και συσσωρευμένα νεύρα. Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας! Μην καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε. Επικεντρωθείτε στο έργο σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Με τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και πολύ δουλειά, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε πολλά περισσότερα από ότι φανταζόσαστε.

ΙΧΘΕΙΣ

Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας. Θα έρθετε σε επαφή σήμερα με σημαντικά πρόσωπα, που μπορούν να βοηθήσουν καταλυτικά στην εκπλήρωση των επαγγελτικών σας σχεδίων. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact