ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Μ.Τρίτης 11 Απριλίου

Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ζυγού σήμερα! Από τη μια Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αναστατώνονται ψυχικά και συναισθηματικά, πέφτοντας σε λάθη υπερβολής και από την άλλη, Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι και Τοξότες, μπορούν να απολαύσουν μια άκρως ερωτική και συναισθηματική ημέρα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει με τις προσωπικές του εμπειρίες. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Ζυγό, ευνοεί το ζώδιό σου. Ο δρόμος σου είναι σωστά οργανωμένος και η ψυχραιμία και η συνέπεια που θα δείξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ασχολήσου με ό,τι σε αφορά και περιόρισε τις συναναστροφές σου με αρνητικά άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να διασκεδάσεις περισσότερο και θα δεις ότι θα έρθει και η γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να προσέξεις πιθανές συνεργασίες που θα προκύψουν, ώστε να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επαναπαύεσαι στη βοήθεια των άλλων, αλλά να μάθεις να στηρίζεσαι στον εαυτό σου, όσο είναι ακόμα καιρός για δράση. Η βελτίωση θα ξεκινήσει από την αυτοπεποίθησή σου και θα επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, πολύ σύντομα. Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου με χαμηλούς τόνους και να του πεις για όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Αν σκεφτείς σωστά, αγαπητέ Δίδυμε, πολύ σύντομα η αξιοποίηση της ευκαιρίας που θα έρθει, θα σε οδηγήσει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η ζωή σε δυσκόλεψε αρκετά στο παρελθόν, αλλά σου χάρισε την ικανότητα να ξεφεύγεις από τις παγίδες και να προχωράς. Τώρα μπορείς να βαδίσεις με ασφάλεια, οδηγώντας τους στόχους σου σε ολοκλήρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου, θα σε βάλει σε συζητήσεις που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να έχεις την επιτυχία με το μέρος σου. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Φρόντισε σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Δυσκολίες και εμπόδια προβλέπονται για το ζώδιό σου, τα οποία καραδοκούν να τινάξουν στον αέρα τα σχέδιά σου. Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Ζυγό, μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και λάβε αυστηρά μέτρα για να περιφρουρήσεις όσα έφτιαξες με πολύ κόπο, ειδικά τώρα που βαδίζεις προς την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου. Σύντομα τα νέα θα είναι ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα σε προβληματίζουν στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Έχεις ήδη πάρα πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η απομάκρυνσή σου, αγαπητέ Λέων, από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, σού κοστίζει ηθικά αλλά και κοινωνικά. Δημιούργησε με απλότητα τις συνθήκες ώστε να επαναφέρεις τη σχέση σας στην αρχική της κατάσταση. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και την ευθύνη την έχεις μόνο εσύ. Μην μοιράζεσαι πράγματα που σε αφορούν προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις επαγγελματικά θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποια προσπάθεια υπονόμευσής σου, αγαπητέ Παρθένε, θα πέσει στο κενό. Η ευγενική και ειλικρινής σου στάση δεν αφήνει περιθώρια κινήσεων σε άτομα με εχθρικές προθέσεις. Ασχολήσου με τα δικά σου ζητήματα και απομάκρυνέ τους με τη σιωπή σου. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σου και να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν κάποια επαγγελματικά προβλήματα. Θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες, για να μην φτάσουν τα πράγματα εκεί που δεν θα ήθελες. Στα οικονομικά σου, δεν θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν να αποδίδουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου σε ευνοεί και μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα οργανωμένης προσπάθειας, τα αποτελέσματα έρχονται να σε δικαιώσουν. Κάποιοι θα ξαφνιαστούν δυσάρεστα με αυτή την εξέλιξη. Μην ασχοληθείς καθόλου μαζί τους. Βάλε
προτεραιότητες που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact