ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου! Χρησιμοποίησε το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου, ώστε να καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες τώρα! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει ωφέλιμες αποκαλύψεις, που θα σε εξυπηρετήσουν στην προσπάθεια σου, να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου και η αυξημένη σου γοητεία, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς, με μεγαλύτερη ευκολία τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε ζήλιες και καταπίεση και αντιθέτως, φτιάξε το ιδανικό ερωτικό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου και απολαύστε μαζί ρομαντικές και καυτές στιγμές πάθους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μία αποκάλυψη, θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου και τους στόχους σου! Έχεις αρκετή οικονομική εύνοια και μάλιστα, μία λύση βρίσκεται, για ένα χρόνιο θέμα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, καταφέρνεις σήμερα και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, γι’αυτό μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Γενικά, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις, κυρίως λόγω της ταυτόχρονης Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, πιθανόν να οδηγηθεί σε μία καινούργια όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο σου, θα γεμίσει ρομαντισμό, μαγικές ερωτικές στιγμές και ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου και επιπλέον, η ψυχική σας ένωση θα ενδυναμωθεί και ίσως κάνετε ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τομέας της καριέρας, ευνοείται αρκετά σήμερα, κυρίως όσον αφορά συναδελφικές σχέσεις ή συνεργασίες! Οικονομικά, κάνεις αρκετά έξοδα, κυρίως για άλλους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σου προσφέρει την ιδανική μέρα για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης! Γενικά, στην καθημερινότητα σου, είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και τους καλούς σου τρόπους! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει διορατικότητα και πειθώ, γεγονός που θα σε βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, θα σου δείξει με κάποιο τρόπο, το κρυφό του πάθος και ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας σήμερα, απολαμβάνετε μαζί καυτές, ερωτικές και ρομαντικές στιγμές μαζί!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ανεπτυγμένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, καταφέρνεις να επιλύσεις ένα χρηματικό θέμα σήμερα, που εδώ και καιρό σε αγχώνει!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact