ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση ή επαφή κι έτσι να νιώσεις ξανά ήρεμος, ευτυχής και ασφαλής, με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν! Απέφυγε να είσαι αναποφάσιστος, ώστε να μην καθυστερήσει χωρίς λόγο και αιτία, η δρομολόγηση των σχεδίων σου! Λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και των κοινωνικών σου ικανοτήτων, θα πετύχεις να είσαι απόλυτα αποδεκτός, αλλά και δημοφιλής στους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μια σημαντική και γοητευτική νέα γνωριμία, η οποία πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μια άκρως συντροφική ημέρα, με γαλήνη, ρομαντισμό και συναίσθημα, αφού η σχέση σου με τον σύντροφο ενδυναμώνεται και βελτιώνεται αισθητά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι καλές συναδελφικές σου σχέσεις σε βοηθούν στους στόχους σου! Οικονομικά, ξοδεύεις χωρίς μέτρο, για λόγους ομορφιάς ή ψυχαγωγίας!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, αναζητάς την επιβράβευση και την επιβεβαίωση από τους άλλους! Για τον λόγο αυτό, τους εξυπηρετείς ή τους φροντίζεις πέραν του δέοντος! Ωστόσο, πρέπει να βρεις και χρόνο για να κακομάθεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με και με τις δικές σου επιθυμίες! Μην έχεις αρκετές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, ξεπερνώντας τα φυσιολογικά όρια, διότι έτσι προκαλείς λάθος εντυπώσεις στους άλλους και ίσως σε θεωρήσουν υπερβολικά παραπονιάρη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς τον σύντροφο, με πράξεις, περιποίηση και φροντίδα! Μην ξεχνάς όμως και την εκδήλωση συναισθημάτων και πάθους προς το πρόσωπο του, για να μην ψυχρανθείτε! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και ερωτικό ενδιαφέρον, που προέρχεται από ένα άτομο στο εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι απόλυτα αποτελεσματικός και αυτό αναγνωρίζεται! Επίσης, αρκετές οικονομικές εκκρεμότητές, σήμερα τακτοποιούνται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, έχεις βελτιωμένη διάθεση, θέλεις να το γλεντήσεις όσο πιο πολύ μπορείς, κοινωνικοποιείσαι και έτσι, όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Ετοιμάσου λοιπόν, να βγεις, να διασκεδάσεις, να νιώσεις περιζήτητος και δημοφιλής, μέσα σε κάθε σου δραστηριότητα! Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις ο πρωταγωνιστής της ημέρα! Απόλαυσε το, αλλά χωρίς έπαρση! Μείνε ολιγαρκής και ταπεινός σε κάθε σου συναναστροφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, θα σου κάνει όλα τα χατίρια και θα σου δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη, το πάθος και τον έρωτα του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές και ασταμάτητο φλερτ! Τραβάς εύκολα σήμερα την ερωτική προσοχή και είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους και πετυχαίνεις με ευκολία φιλοδοξίες! Οικονομικά, είσαι απόλυτα ευνοημένος!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact