ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 2 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, σε παρασύρει σε επιπολαιότητες και επικεντρώνεσαι μόνο σε θέματα διασκέδασης, προβολής και καλοπέρασης, χάνοντας την ουσία! Περιόρισε την απρόβλεπτη συμπεριφορά σου και την προκλητικότητα σου, σε ζητήματα καρδιάς, σε κοινωνικές συναναστροφές, αλλά και στις επαφές σου με παιδιά! Πέρασε όμορφα σήμερα, χωρίς όμως να απογοητεύεις αυτούς που σε αγαπούν και αγαπάς με υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευυμένος, σήμερα να αναμένεις κάποια απρόβλεπτα γεγονότα ή ξαφνικές αποκαλύψεις, στην σχλεση σου, που θα σε αποσυντονίσουν! Επίσης, πιθανόν να υπάρξει ένταση ή καυγάς, λόγω της τάσης σου για υπερβολική προσωπική προβολή, ερωτική ανεμελιά και ενίοτε απαιτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, παρέμεινε σοβαρός και ολιγαρκής απέναντι σε νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αρκετά τα λάθη σου, τα οποία σε εκθέτουν και πλήττουν την καλή σου φήμη! Οικονομικά, οφείλεις να κόψεις άμεσα τα έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Συγκρατήσου, διότι κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες σου, βγαίνουν στην επιφάνεια με την μορφή ξεσπασμάτων! Φρόντισε να είσαι απόλυτα ψύχραιμος σε οικογενειακά θέματα και καυγάδες που ενδεχομένως, να προκύψουν ξαφνικά! Να είσαι αποφασιστικός και ήρεμος, σε οποιαδήποτε παρεξήγηση δημιουργηθεί μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κράτα μακριά από την σχέση σου νεύρα και γκρίνια, που μπορεί να πλήξουν σημαντικά τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι στο ερωτικό παρελθόν τώρα, λόγω πάθους και παρορμητισμού! Το πιο σίγουρο είναι, πως θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά δεν θα υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο στον τομέα της καριέρα, θα υπάρξουν απότομες απογοητεύσεις, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικά λόγια! Με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού απέφυγε κουτσομπολιά, γιατί η σημερινή ημέρα, βγάζει μυστικές συζητήσεις στην φόρα και σε εκθέτει! Οφείλεις να παραμείνεις υποψιασμένος, σκεπτόμενος και λακωνικός σε επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επικοινωνίες! Πες όχι σε εντάσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες και προσοχή στις μετακινήσεις, ιδίως στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου πλήττεται σήμερα, κυρίως επικοινωνιακά. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιοικαυγάδες και εντάσεις, με αποτέλεσμα να ειπωθούν λόγια που δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ ή νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα να παραμείνεις μετρημένος ή ακόμα και υποψιασμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου ζητήματα, φέρεσαι κάπως επιπόλαια και ενδεχομένως να υπάρξουν απώλειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα υπάρξουν ορισμένα γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις, τα οποία θα νιώσεις ότι απειλούν τα κεκτημένα σου και ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Φρόντισε να είσαι έντιμος, λογικός και σοβαρός σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις επαφές και σχέσεις σου και θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν πρόκειται να σε βλάψει! Πες όχι λοιπόν, στην ισχυρογνωμοσύνη και στην κτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, αφού πιθανόν να προκύψουν κάποιες εντάσεις ή καυγάδες με το άλλο σου μισό! Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να γίνεται πάντα το δικό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην τα θες όλα δικά σου και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί ο τομέας της καριέρας, να πηγαίνει όλο και καλύτερα, τα έξοδα όμως σήμερα θα σε αγχώσουν και επικεντρώνεσαι στον οικονομικό τομέα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact