ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου

Τα Ζώδια της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου

Από το κέντρο της σιωπής κρέμεται ο καρπός του, η γαλήνη

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Σου αρέσει που επικοινωνείς με πολύ κόσμο και βρίσκεσαι και πάλι στην πρώτη γραμμή. Το διάβασμα σου χρειάζεται πάρα πολύ και σου κάνει καλό. Η ενημέρωση ή μια νέα γνώση που έχεις ανάγκη για να ανέβει και η αυτοπεποίθησή σου θα την ξεκινήσεις από την αρχή του χρόνου.
Ερωτικά: Δίνεις την εντύπωση του άνετου παρόλο που κρύβεις μέσα σου κάτι που σε ενοχλεί, όμως έχεις πάρει απόφαση ότι από φέτος θα αλλάξεις την ερωτική σου ζωή, θα την καλυτερεύσεις! Πάντως προσπαθώντας να κρατήσεις την υπόσχεσή σου θα κάνεις διάφορες συζητήσεις πριν καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πολύ πιο εύκολα πράγματα και κυρίως να σου πηγαίνουν γιατί τις πιο πολλές φορές ζορίζεσαι και αυτό δεν το επιθυμείς πλέον. Η πολιτική που κρατάς είναι έξυπνη για αυτό θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ακόμα και την πίεση ενός Αιγόκερω που σε βάζει να κάνεις διάφορα που συνήθως δεν σου αρέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη κάπου να βρεις τον εαυτό σου και να ξεφύγεις από τα ίδια. Όταν συνήθως βγαίνεις έξω από τα δεδομένα σου στην αρχή ζορίζεσαι, αλλά μετά βρίσκεις κάποια άκρη στην επικοινωνία.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη γίνεται με αφορμή την πιθανή οικονομική συνεργασία που μπορεί να έχετε και έτσι υπάρχει ένα πάτημα. Από την άλλη με τον Κριό τα πράγματα δεν σε ικανοποιούν απόλυτα γιατί έχετε διαφορετικούς χαρακτήρες αλλά το προσπαθείτε περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι πειστικός αυτές τις μέρες και θα έχεις την ευελιξία και τη διαπραγματευτική ικανότητα να καταφέρεις ό, τι κι αν κάνεις..

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βρίσκεσαι στο στοιχείο σου και θέλεις να τα κάνεις όλα μαζεμένα γιατί αρκετά έχεις στριμωχτεί. Οπότε, θα πάρεις σβάρνα όλα τα μαγαζιά και τις παρέες που είχες παραμερίσει το προηγούμενο διάστημα. Το να ονειροπολείς δεν θα σου κάνει κακό γιατί σε απαλλάσσει από το πολύ το άγχος, μόνο πρόσεξε το ποτό γιατί έχεις επιρρέπεια.
Ερωτικά: Προσπαθείς να είσαι ανοικτός σε προτάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, δεν θέλεις να δεσμευτείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οπότε συνεχίζεις το παιχνίδι. Αν βγεις θα μιλήσεις πιο εύκολα γιατί θα έχεις την άνεση και την διάθεση. Από την άλλη αν σχετίζεσαι με Παρθένο θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες οι οποίες όμως δεν είναι και αξεπέραστες.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να οργανώσεις όσο μπορείς τη δουλειά σου γιατί βλέπεις ότι μπορεί να έχουν ξεφύγει κάποια πράγματα. Για αυτό θα δεχτείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις κι αυτό θα είναι το πιο έξυπνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η προσωπική σου άποψη είναι πιο ελεύθερη και πιο ανοικτή γιατί δεν έχεις εκείνες τις ευαισθησίες που μπορεί να σε κολλούν. Η σχέση σου με τον ύπνο πιθανόν να είναι πιο δύσκολη γιατί θα έχεις ένα μικρό εκνευρισμό και άγχος αλλά θα παραμείνεις στο σπίτι για να ξεκουραστείς.
Ερωτικά: Σου αρέσει να επικοινωνείς με ένα τρόπο πιο μυστικό και παρόλο που δεν το δείχνεις, προσπαθείς να μάθεις πονηρά διάφορες πληροφορίες που αφορούν στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να πάρει την μορφή του κουτσομπολιού και τελικά να χαλάσεις την ατμόσφαιρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Στα επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα ή σχεδιάζεις με το μυαλό σου να επεκταθείς, γεγονός που σε κουράζει και σε βάζει να κάνεις κινήσεις που ίσως τελικά δεν έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Καλύτερα να είσαι πιο κοντά με συνεργάτες σου γιατί από εκεί θα έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και πιθανόν να μιλήσεις για πολιτικά και άλλα θέματα που σου φαίνονται ενδιαφέροντα. Η κίνησή σου πάντως να συναντηθείς ακόμα και με φίλους που είχατε χαθεί, θα σε ευχαριστήσει γιατί θα έχεις την σιγουριά ότι αγαπιέσαι από αυτούς.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ιδιαίτερες στιγμές και θα δοκιμάσεις να έρθεις πιο κοντά με τον Δίδυμο και τον Τοξότη. Η προσπάθεια επικοινωνίας θα πιάσει γιατί θα είσαι περισσότερο φιλικός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώσου, κάνε καλό προγραμματισμό και πάρε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για τα θέματα που σ’ ενδιαφέρουν – μάθε να ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Εκ των πραγμάτων θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η και θα φέρεις εις πέρας κάποιες πιο δύσκολες καταστάσεις. Χρειάζεται να βγεις από το καβούκι σου, να αποκτήσεις περισσότερη άνεση στο να είσαι με κόσμο και να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και γνώση. Μπορεί βέβαια να σε κουράζουν όλα αυτά αλλά για λίγο θα το κάνεις.
Ερωτικά: Προσπάθησε να κρατήσεις την άποψή σου για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή είστε μαζί γιατί μπορεί να επηρεαστείς από γνώμες τρίτων ή φίλων και αυτό δεν θα σου κάνει καλό. Η επαφή με Δίδυμο θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια κυρίως από την πλευρά σου για να έρθει εκεί που την θέλετε και οι δυο σας ενώ αντίθετα με τον Σκορπιό ή τον Αιγόκερω είναι πιο εύκολη και κατανοητή.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι ιδιαίτερους χειρισμούς και ευελιξία για να μην γίνουν λάθη, τα οποία μπορεί να προκύψουν από έλλειψη προσοχής. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να προσέξεις οτιδήποτε κάνεις σε πρακτικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είναι πιο εύκολο για σένα να μιλάς και να μοιράζεσαι κοινές ιδέες, συναισθήματα και χαλαρή και επιφανειακή γνώση για τα διάφορα συμβάντα γύρω σου. Για αυτό κάπως ξελαφρώνεις και δεν θα έχεις το ίδιο βάρος που είχες τις προηγούμενες ημέρες.
Ερωτικά: Γίνεσαι περισσότερο ανεξάρτητος και δεν περιμένεις το 100% της αποδοχής του άλλου, αφού έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, πια, στον εαυτό σου. Για αυτό θα φλερτάρεις αλλά συγκρατημένα για να μην εκτεθείς ή θα μιλήσεις με ένα άτομο που πιστεύεις ότι μπορεί και να σε διδάξει και κάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς τρόπους για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις αυτό που κάνεις και θα το καταφέρεις γιατί η διάδοση της δουλειάς σου είναι για σένα σημαντική. Πάντως κάποιες σκέψεις για εύκολες συναλλαγές θα σε ξεμπλοκάρουν περισσότερο, χωρίς να σημαίνει ότι θα έχεις ακόμα θέματα που σχετίζονται με τους άλλους και χρειάζονται επίλυση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Βγαίνεις από την σιωπή και επιλέγεις να γίνεις ομιλητικός/η αλλά και να έχεις μια ανταλλαγή απόψεων με άλλα πρόσωπα. Μην αφήνεις να σε κυριεύσουν φοβίες – είναι καλύτερο να τις μοιραστείς με άτομα που εμπιστεύεσαι για να ελαφρύνουν περισσότερο.
Ερωτικά: Σου είναι πιο εύκολο να μοιραστείς τα εσώψυχά σου. Παρόλο που μπορεί να σου φαίνεται ότι γίνεσαι πιο χαλαρός/η με αυτή τη συμπεριφορά, ξεχνιέσαι και γίνεσαι ένα μικρό παιδί που θέλει να μαθαίνει και να βρίσκεται κοντά σε πολλά άτομα. Ένας πνευματώδης Δίδυμος μπορεί να σε ξεσηκώσει για να κάνεις και τρέλες μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να χαριστείς σε κανέναν και θα διεκδικήσεις ανοικτά κάποια δεδουλευμένα σου γιατί δεν σου αρέσει να σε αδικούν. Να ξέρεις ότι χρειάζεσαι ελιγμό για να καταφέρεις να βρεις το δίκιο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι πιο κοντά με πολύ κόσμο και ακόμα και με άτομα που μερικές φορές σου φαίνονται του χεριού σου ή άτομα πολύ επιφανειακά. Όμως πιθανόν σε αυτά να κρύβεται ένα κομμάτι του εαυτού σου γιατί αρκετές φορές μιλάς για άλλους ή σχολιάζεις τις γκάφες ή μια αστεία κατάσταση. Παίρνεις την ζωή με ένα εύθυμο τρόπο και αυτό σου πηγαίνει.
Ερωτικά: Δεν θα κάτσεις να σκάσεις αν δεν βγαίνει κάτι εύκολα. Πιστεύεις μέσα σου ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και ένα καλύτερο πρόσωπο σε περιμένει. Το καλό είναι ότι πιστεύεις ότι αξίζεις να αγαπηθείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μοιράζεσαι και βάζεις τις σωστές βάσεις με κάποια άτομα. Μπορεί να προσπαθήσεις μαζί τους να κάνεις μια σημαντική αγοροπωλησία και να σου βγει σε καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Παρόλο που από χαρακτήρα είσαι συγκρατημένος/η, θέλεις να γίνεις όσο μπορείς πιο ανοικτός/η προς κάποια άτομα που έχουν αναλάβει να οργανώσουν μια κατάσταση για να περάσετε μαζί μια ευχάριστη ημέρα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο, Τοξότη ή Υδροχόο δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα γατί σου ζητάει συνέχεια να κάνετε μαζί καινούργια πράγματα τα οποία όμως εσύ δυσκολεύεσαι να τα αποδεχτείς αλλά με την πολύ πίεση υποκύπτεις γιατί δεν θέλεις να είσαι μακριά του/της.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ιδιαίτερες ανησυχίες γιατί κάτι πρέπει να παραδώσεις γραπτώς ή να το κάνεις γνωστό και αυτό είναι που σε δυσκολεύει γιατί βγαίνεις έξω από τον εαυτό σου. Σήμερα η ημέρα είναι άκρως δελεαστική για να μάθεις να επικοινωνείς πιο ανοικτά με τους υπόλοιπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είσαι σε καλή διάθεση γιατί διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου με περισσότερο κέφι, παιδικότητα και κυρίως αθωότητα. Δεν θέλεις να βάλεις μαύρες σκέψεις στο κεφάλι σου και αρκείσαι σε αυτό που σου έρχεται εκείνη την στιγμή μιας κι έχεις ανάγκη κάπως να ξεφύγεις από τα στεγανά σου.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι πολύπλοκη αλλά και απλή συγχρόνως για αυτό φτάνεις κατευθείαν στο ψητό χωρίς πολλά-πολλά. Ο ερωτισμός σχετίζεται με το φλερτ σε διάφορα άτομα ακόμα και μέσω τηλεφώνου ή με μηνύματα. Πάντως ό, τι κάνεις σου αρέσει και περνάς καλά. Με τον Τοξότη έχεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική σου στάση θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να κερδίσεις γιατί δεν έχεις άγχος και είσαι περισσότερο χαλαρός/η και άνετος/η. Ένας συνεργάτης που μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά σου στέλνει πληροφορίες, θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά να είστε μαζί γιατί ταιριάζετε στον τρόπο που κάνετε τις διαπραγματεύσεις σας.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Θα ανακατευτείς με πολύ κόσμο και πιθανόν να προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις διάφορες πληροφορίες που τελικά αν δεν τις επεξεργαστείς σωστά, θα χάσεις πάσα ιδέα για κάποια άτομα. Μην ανακατευτείς με τα κουτσομπολιά ενός Διδύμου γιατί θα βγεις εκτός παιχνιδιού και θα γίνουν λάθη.
Ερωτικά: Όσο μπορείς προσπαθείς να μοιραστείς κάποιες ωραίες στιγμές με το πρόσωπο που είστε μαζί αλλά πιθανόν χωρίς να το θέλεις δε λες την αλήθεια γιατί θέλεις να αποκρύψεις πράγματα για να μην γκρινιάζει ή γιατί δεν καταλαβαίνει τις αληθινές σου ανάγκες. Με τον Καρκίνο να προσέξεις να μην διαπληκτιστείς επειδή δεν ακολουθεί τα σχέδια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να μην μπερδευτείς με τα λεγόμενά σου και άλλα να τάζεις στον ένα και άλλα στον άλλον γιατί δεν θα ολοκληρώσεις αυτό που έχεις αρχίσει. Να σκεφτείς καλά πριν πάρεις αποφάσεις γιατί χρειάζεσαι μια σταθερή γνώμη.

Πηγή:astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact