ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το σημερινό Τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα επηρεάσει και θα πιθανόν να πλήξει τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, αγαπητέ Κριέ, φέρνοντας μέχρι και ρήξεις! Κάποιες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στις σχέσεις σου, φέρνοντάς σε, σε σημείο να πρέπει να πάρεις άμεσα τελειωτικές αποφάσεις! Συνειδητοποιείς κάποιες αδικίες εις βάρος σου, τις οποίες δεν ανέχεσαι άλλο και δίνεις τέλος σε τοξικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το σύντροφο έχει πάθος, αλλά αν δεν προσέξεις, δεν θα εξελιχθεί όπως ακριβώς επιθυμείς, λόγω του δικού σου εγωισμού, απαιτήσεων και οξυθυμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική ή οικονομική κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις σήμερα, έχει ως αποτέλεσμα να σε μεταμορφώσει και να σε κάνει να απομακρύνεις από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις, που εμποδίζουν την πρόοδο σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ημέρα φέρνει άγχος, τρέξιμο και αρκετή κούραση, φίλε Ταύρε! Η όψη Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα, σε αναγκάζει να βρεις αποτελεσματικές λύσεις και να οργανωθείς, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα την ροή της ζωής σου! Μερικά νέα δεδομένα που προκύπτουν μέσα στην ημέρα, σε αναγκάζουν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και υπάρξει σήμερα, ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, πρέπει να κινηθείς παρασκηνιακά και πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και μην παρασύρεσαι σε συνεχή και ενοχλητική κριτική του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δυναμισμός, πείσμα και δράση σε χαρακτηρίζουν στον επαγγελματικό τομέα, αλλά παράλληλα παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωισμού, σε παρορμητικά λάθη. Οικονομικά, τρέχεις σήμερα να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ενεργοποιείται το κομμάτι εκείνο της ζωής σου που σχετίζεται με τις προσωπικές σου επιδιώξεις, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, την δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και τα παιδιά. Όλοι οι παραπάνω τομείς, απαιτούν τώρα την αμέριστη προσοχή σου και κυρίως την ωριμότητα σου, γι’αυτό να ξέρεις πως οι παρορμητικές κινήσεις βλάπτουν και προκαλούν απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, νιώθεις σήμερα απόλυτα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και εκδηλώσεις θαυμασμού! Προσοχή μόνο στην ροπή που έχεις προς λάθος πάθη και έρωτες, αλλά και εγωιστικές απαιτήσεις. Εκμεταλλέυσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές, χωρίς όμως να ξεφεύγεις από τα όρια που είχες μέχρι τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπαθείς να εκτονώσεις την ενέργεια σου μέσα στην δουλειά και θες να πάρεις την όποια κατάσταση στα χέρια σου! Προσοχή όμως! Μην επιδεικνύεις τόσο την δύναμη σου, διότι υπάρχουν και ανταγωνιστές! Μακριά από τυχερά παιχνίδια και οικονομικά ρίσκα, σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Ερμή -Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν προσέξεις! Φρόντισε να δράσεις σωστά, έντιμα και ήρεμα, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις. Αν φερθείς εγωιστικά και σκληρά, θα υπάρξουν ρήξεις και καυγάδες. Η όψη θα φέρει σε πρώτο πλάνο το σπίτι και την οικογένεια και οφείλεις να βρεις άμεσα πρακτικές λύσεις, χωρίς εντάσεις και καυγάδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, επίσης πρέπει να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση! Πες οπωσδήποτε όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και στενάχωρο! Αν είσαι ήδη με κάποιον, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει τριγμούς, κόντρες ή συγκρούσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου δημιουργούν άγχος και στρες! Το εμπόλεμο σκηνικό που υπάρχει στον επαγγελματικό σου χώρο, σου χαλάει την διάθεση, γι’αυτό κι εσύ, μην διατηρείς αυτό το δυσάρεστο συναδελφικό κλίμα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact