ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29 Απριλίου

Ποια Ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι την Παρασκευή;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα προτερήματα σου και σου παρέχει κάποιες ευκολίες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και ανεξάρτητα με το πόσο προσωρινό μπορεί να είναι αυτό, δεν έχεις παρά να το… χαρείς! Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο ίσως συμβάλλει στην επίλυση ενός οικονομικού θέματος που «τράβαγε» σε μάκρος, παράλληλα όμως σε… διαβεβαιώνει ότι μια αγορά σου θα χρειαστεί αλλαγή.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, θεωρώντας ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου επαναφέρει στο προσκήνιο μια σειρά από προσωπικά και οικονομικά θέματα, για να διαπιστώσεις τις περισσότερες φορές ότι η προνοητικότητα σου όχι μόνον σε «έσωσε» αλλά σου δίνει σήμερα το δικαίωμα να ελπίζεις και να διεκδικείς περισσότερα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, σε ένα «μυστικό» μέρος και μακριά από εντάσεις.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και συγκροτούν την ουσία σε μια σχέση. Έτσι λοιπόν, καλές είναι οι «επιπόλαιες» ματιές που… ρίχνεις και σου ρίχνουν, κατά τα άλλα όμως δεν φαίνεται να έχουν καμία τύχη!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό «πασχίζει» για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο κι ίσως σε αυτήν την φάση είναι σκόπιμο να περιορίσεις κάποιες από τις «ποιοτικές» απαιτήσεις σου και να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις… μυστικές διαβουλεύσεις σου για κάτι που πρόκειται να γίνει στο εγγύς μέλλον και απαιτεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία.
Ερωτικά
Φυσικά και υπάρχουν πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα, ωστόσο η δική σου διάθεση δείχνει να είναι διαφορετική και πιο εσωστρεφής, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «παρεξηγήσεις», για τις οποίες όμως ούτε πρέπει, ούτε χρειάζεται να δώσεις… εξηγήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» πρόσωπα κι ίσως να λάβεις μια «απτή» βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο επαναφέρει στο προσκήνιο φιλίες και συλλογικές δράσεις του παρελθόντος με σκοπό να ενεργοποιηθούν προοπτικές που τότε δεν ευοδώθηκαν για διάφορους λόγους αλλά σήμερα έχουν ωριμάσει.
Ερωτικά
Γενικά… λάμπεις κάτι μάλιστα που μπορείς να χαρείς, χωρίς να δεσμευτείς Αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την προτίμηση που δείχνει για σένα, ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και κάποιου είδους επαγγελματική σχέση ή συναλλαγή.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που «σε περιμένουν στη γωνία» για να σου κάνουν την ζωή λίγο πιο περίπλοκη! Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Κριό «σπέρνει» στο διάβα σου συμπαθητικά πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις.
Ερωτικά
Οι επιλογές σου εμπλουτίζονται και το πιθανότερο είναι πως μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μάλιστα, μια νέα γνωριμία σε ταξίδι μπορεί να λάβει και πιο «προχωρημένες» διαστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να νοιώσεις ασφαλής και επαρκής στον οικονομικό τομέα κι ίσως κάνεις κάποιες αγορές που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να επανεξετάσεις μια νομική υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να καθίσεις τρόπον τινά στα «θρανία» για να ολοκληρώσεις τις σπουδές ή γενικότερα την επιμόρφωση σου.
Ερωτικά
Παρά τα όποια θετικά σημάδια, η προσωπική σου ζωή μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», εξ αιτίας της διάθεσης κάποιου/ας να σε «σπρώξει» σε μια επιλογή που τον/την βολεύει ή να παρέμβει στα προσωπικά σου χωρίς… φυσικά να σε ρωτήσει!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact