ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, πέραν όμως αυτής της «ταλαιπωρίας» σου, ίσως να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου με την επιστροφή κάποιων χρημάτων ή την ανακάλυψη ενός κρυμμένου «θησαυρού»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό, αν και βρίσκεται στα… τελευταία της, εξακολουθεί να ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν.
Ερωτικά
Ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς από τα όσα… ωραία την χαρακτηρίζουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι άσχημη ιδέα να μοιραστείς ακόμη περισσότερα με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο περιπλέκει κάπως τις συνεργασίες σου, ανακινώντας θέματα που θεωρούσες ότι έχουν λήξει, ωστόσο αυτό το «πισωγύρισμα» θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις οριστικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί κάθε τι που σχετίζεται με την εργασία σου, συμβάλλοντας στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφέρει και μια έξτρα άδεια.
Ερωτικά
Η «ολική επαναφορά» ενός προσώπου στην ζωή σου –και μάλιστα με κάπως επίμονο τρόπο- μπορεί να σε αναστατώσει αλλά δες το σαν μια ευκαιρία να «κλείσει» το θέμα και να πάψουν να «αιωρούνται» κάποιες παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα αφορμή γι’ αυτό να είναι η έμπρακτη πιστοποίηση ότι ένα πρόσωπο που είχες επιλέξει για συνεργάτη ή βοηθό, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Κριό «σε πάει» και δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό εξακολουθεί να σου προσφέρει επιλογές «στο πιάτο», το θέμα όμως είναι ότι εσύ βρίσκεσαι… αλλού κι αυτή η «έλλειψη συντονισμού» μπορεί τελικά να ακυρώσει τις θετικές προοπτικές σου. Μήπως να το ξανάβλεπες, πριν παρέλθει ο χρόνος;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σου προσφέρει κάποιες ευκολίες στο σπίτι ή την οικογένεια σου, κάτι που το χρειαζόσουν σε μια περίοδο όπου κατά τα άλλα κυριαρχούν οι πιέσεις και τα προβλήματα. Επιπλέον σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου κι ίσως είναι καλή στιγμή να προμηθευτείς κάποια οικιακά «αξεσουάρ». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά σου δραστηριότητα.
Ερωτικά
Φαίνεται νε έχεις στην διάθεση σου περισσότερες από μια επιλογές, ίσως μάλιστα να επανακάμψει… δριμύτερο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα περιπλέξει κι άλλο την κατάσταση. Μπορεί ωστόσο να πρόκειται για μια «παρένθεση» 2-3 εβδομάδων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε «ταλαιπωρήσει» σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό, ευνοεί τα ταξίδια, ενώ προσδίδει μια ξεχωριστή λάμψη στις κοινωνικές επαφές σου. Πέρα όμως από τις… αβρότητες, καλό είναι να εξασκήσεις και την δημιουργική-καλλιτεχνική σου φύση.
Ερωτικά
Ο Άρης και η Αφροδίτη σε πιέζουν για να δράσεις «εδώ και τώρα» κι από την μια πλευρά μπορείς να έχεις μια «σπουδαία» κατάκτηση. Από την άλλη όμως πρόσεξε μήπως «κάψεις» μια σχέση, που έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα της.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεπαν. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε «ξαφνιάσει» με μια εναλλακτική λύση, που θα αποδειχθεί πολύ καλύτερη από τις «σίγουρες». Επιπλέον σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες που απέκτησες στο παρελθόν αφού θα σου χρειαστούν άμεσα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες για κάτι «καλό» δεν θα σου λείψουν, φαίνεται όμως ότι σε αυτήν την φάση όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο επίπεδο των «διερευνητικών» συζητήσεων. Ενδέχεται πάντως να λάβεις ένα όμορφο δώρο από κάποιον/α που σε αγαπά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact