ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 7 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα ο Ερμής σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις σημαντικά και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Πιθανόν να επιστρέψουν ξαφνικά στο προσκήνιο, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί, αλλά τώρα μπορείς να βρεις τις αποτελεσματικές λύσεις τους! Φυσικά, σήμερα οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις και να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις ή οικιακά θέματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρελθοντικός έρωτας επιστρέφει σε σένα, χωρίς καν να το περιμένεις και ζητά επανασύνδεση! Αν και εσύ επιθυμείς το ίδιο, προχώρα στην επανένωση σας! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις σήμερα σίγουρος για τα συναισθήματα, την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μετά από πράξεις του που το αποδεικνύουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική επιτυχία μπορείς να αναμένεις σήμερα στα ξαφνικά! Νέες πηγές εσόδων για το σπίτι έρχονται!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σήμερα, τα νέα είναι υπέροχα! Θα έχεις την ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους γύρω σου και να λύσεις μάλιστα, κάποιες παρεξηγήσεις ή απομακρύνσεις λόγω τσακωμού ή διαφωνίας, που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί με γνωστούς, αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, αλλά και σε ένα χαρούμενο μήνυμα που θα λάβεις σήμερα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα εντελώς ξαφνικά, χάρη στις δράσεις του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία απόλυτα ανανεωτική και ερωτική ημέρα! Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και πολλές προτάσεις! Γοητεύεις τον καθένα με το λέγειν σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται νέα, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα σε επάγγελμα και χρήμα! Η καλύτερη ημέρα, για νέες προτάσεις και συνεργασίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει μία ξαφνική μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, επαναφέροντας την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Μετά από μία περίοδο γεμάτη άγχος και τρεξίματα, έρχεται επιτέλους μία ξαφνική ευχάριστη συγκυρία, που θα σε ικανοποιήσει ουσιαστικά και θα σε ηρεμήσει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει καν από το περιβάλλον σου, σου εξομολογεί στα ξαφνικά τα συναισθήματα του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο σταθεροποιείται, νιώθεις σιγουριά, έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφο και εμπλουτίζετε την καθημερινότητα σας με συναίσθημα, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να αυξήσεις ρυθμούς, ώστε να γίνεις πιο παραγωγικός! Οικονομικά, ξαφνικά διορθώνονται όλα σου τα θέματα, μετά από μία είδηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, που σχηματίζεται σήμερα, θα φέρει πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις! Ετοιμάσου, για ξαφνικά χαρμόσυνα μηνύματα, ευχάριστα νέα, συγκυρίες και ωφέλιμα γεγονότα! Η όψη ενεργοποιεί με τον πιο θετικό τρόπο, όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και βελτιώνει απόλυτα, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Μία ημέρα έκπληξη, μόλις ξεκίνησε!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα σας, πετυχαίνετε ανανέωση της σχέσης σας, αλλά και ευχάριστες εξόδους ψυχαγωγίας! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές γνωριμίες, αλλά και πολλές ερωτικές επικοινωνίες! Πιθανόν μάλιστα, μία νέα γνωριμία, να εξελιχθεί σε μία νέα σταθερή σχέση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να έρθει μια νέα επαγγελματική πρόταση, που ξεπερνά τις προσδοκίες σου! Πες ναι σε νέες οικονομικές συμφωνίες, που έρχονται τώρα!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε βοηθά, ώστε να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου με ορθό τρόπο! Πλέον, αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα και την διαίσθηση σου απόλυτα και μάλιστα, ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις τώρα, πιθανόν παρασκηνιακά, να σε κάνει να νιώσεις και πάλι χαρούμενος! Άρπαξε την ευκαιρία που σου δίνεται, να ξεφύγεις για λίγο, από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα λοιπόν και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σου, για επίλυση παλαιών προβλημάτων, ώστε να νιώσετε και πάλι ηρεμία, ανακούφιση, χαρά και ψυχική ικανοποίηση! Επιπλέον, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε παράλληλες ερωτικές ιστορίες και ψέματα, γιατί καραδοκούν αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής σου, αποκαλύπτεται!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου επιτέλους βελτιώνονται και μάλιστα στα ξαφνικά, μετά από μία είδηση! Επαγγελματικά, μπορείς να αναμένεις απρόοπτες εξελίξεις και γι’αυτό το λόγο, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact