ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στο Δίδυμο, θα φέρει συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση, προκαλώντας σου, αρκετά άγχη, ιδίως αν δεν είχες φροντίσει μέχρι τώρα, την διαφύλαξη των μυστικών σου και κάποιων παρασκηνιακών σου δράσεων! Πιθανόν τώρα, να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση κάποιων προσωπικών σου στόχων και σκοπών!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είναι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν παλαιό έρωτα ή για ένα άτομο που ανήκει αλλού, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα υπάρξει η ίδια ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε όσο μπορείς, παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν όλα στην επιφάνεια και να εκτεθείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά παλαιότερα λάθη σου, τώρα δείχνουν τις αρνητικές τους συνέπειες, μέσα από γεγονότα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με την Πανσέληνο σήμερα στο Ζώδιο του Διδύμου σήμερα, δίνεις προτεραιότητα στις φιλίες σου, αλλά παράλληλα είσαι και υπερβολικά απαιτητικός από τους φίλους σου, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις! Επικεντρώσου στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις καλοπροαίρετα και άλλαξε τακτική, όσον αφορά έναν πολύ σημαντικό στόχο που διεκδικείς εδώ και καιρό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις, να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, νομίζοντας πως εσύ έχεις το πάνω χέρι! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, επιθετικές ή επαναστατικές συμπεριφορές, προς τον σύντροφο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν μικρές διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες και οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες δυσκολίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Δίδυμου, σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή, λογική και ώριμη συμπεριφορά! Παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, τα οποία ενδεχομένως να καταστρέψουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, που τόσο καιρό είχες φτιάξει! Φρόντισε να έχεις τέλεια συμπεριφορά, ώστε να μην τρίξουν τα γερά θεμέλια σε διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων, η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, θα κλονιστούν αρκετά και ίσως υπάρξουν καυγαδάκια! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια γεγονότα και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ορισμένες εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σε προβληματίσουν έντονα σήμερα και ίσως αγχωθείς! Οικονομικά, μπορεί να υπάρξουν έξοδα, αλλά θα αντιμετωπισθούν εύκολα, αφού είναι αναμενόμενα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact