ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Πανσέληνο στο Δίδυμο, αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από νέα ή ειδήσεις που δεν θα είναι βοηθητικές για τους στόχους και τους σκοπούς σου! Κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες ή μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα! Απέφυγε την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα και όλα θα πάνε καλά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου, τις προσδοκίες, τα συμπεράσματα σου και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ισχύουν, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού τώρα διαψεύδονται και εσύ απογοητεύεσαι ! Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για αποκλειστικότητα του συντρόφου σου, σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν εντάσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Περιόρισε άμεσα ανούσιες σπατάλες και περιττά έξοδα, γιατί θα έχεις απώλειες! Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις με συναδέλφους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ήρεμης και γαλήνιας καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας, με την Πανσέληνο στο Δίδυμο! Πιθανόν βέβαια, να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Εσύ απλά, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την αλήθεια, αφού πολλές μάσκες θα πέσουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αποφύγεις καυγάδες, κυρίως λόγω της τάσης σου για ζήλια, χειραγώγηση και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μετά από κάποια γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, σε σχέση με το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα δυσκολεύουν κάπως, αφού έχεις αφήσει αρκετές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν μάλλον, κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις με συνεργάτες και συναδέλφους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Πανσέληνο απέναντι σου, στο Δίδυμο, ορισμένα πρόσωπα, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, ίσως σε απογοητεύσουν και να σε φέρουν στα όρια σου! Πέρα από την προκλητική συμπεριφορά των γύρων σου όμως, θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις την τάση σου για ξεσπάσματα και καυγάδες! Πρόκειται σαφώς για μια κρίσιμη ημέρα, για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πολύ πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο σου, ανατρέπονται και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και συγκρατημένος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σχέσεις αλλά και οι σημαντικές συνεργασίες σου, πλήττονται από κάποιες μικρές ή μεγάλες διαφωνίες! Οικονομικά, πιθανόν να πιεστείς σήμερα, διότι θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact