ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Διδύμου, σε ωθεί να κινηθείς με σοφία, πρακτικότητα και απόλυτη οργάνωση, ώστε να απαλλαχθείς από ανασφάλειες, εκκρεμότητες και άγχη! Πολύ πιθανόν να αισθανθείς κάποιες στιγμές εξαντλημένος, αλλά κάποια πράγματα, πρέπει να τελειώσουν σήμερα και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά! Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα πρέπει τουλάχιστον προσωρινά να μην κάνεις κίνηση, γιατί θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές κόντρες ή διαμάχες με τον σύντροφο σου, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να κοιτάς ανούσιες λεπτομέρειες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά τα προβλήματα που θα έρθουν στον εργασιακό τομέα σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, όμως είναι αναμενόμενες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την Πανσέληνο στο Δίδυμο, θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας και ενθουσιασμού, δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και εξελίξεις! Συνειδητοποιείς, πως η διεκδίκηση και η υλοποίηση των προσωπικών σου στόχων, γίνεται κάπως πιο δύσκολη σήμερα, αφού θα υπάρξουν καθυστερήσεις και μικρές αναποδιές, γεγονός που θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου και ενδεχομένως, να σε εκνευρίσει λίγο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις οπωσδήποτε την υπερβολική σου τάση για επαναστατικότητα, ξεσπάσματα και καυγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την καλή κατά τ’άλλα ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις τώρα να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου, αν δεν θες να απογοητευτείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα, να αποφευχθούν επιπόλαια λάθη και έπαρση, στον επαγγελματικό τομέα! Θα υπάρξουν κάποια παραπάνω έξοδα τώρα, αλλά ευτυχώς έχεις τύχη και θα ανταπεξέλθεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Πανσέληνος στο Δίδυμο, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να προσέξεις πολύ, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, αλλά και υποθέσεις του σπιτιού! Ό,τι πρόκληση κι αν αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός, ώστε να μην βιώσεις εντάσεις ή ρήξεις! Μην επαναφέρεις παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετά θα είναι τα παράπονα και η γκρίνια χωρίς λόγο στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πάς στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω έξαρσης των αναμνήσεων σου! Σκέψου πολύ και κινήσου με γνώμονα την λογική, διότι ενδεχομένων να πληγωθείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασία, πρέπει να αποφύγεις λάθη, που θα πλήξουν την σταθερότητα της πρόοδος σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια έξοδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact