ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται πολύ θετικά για το ζώδιό σου, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε ουσιαστικές ανακατατάξεις της καθημερινότητάς σου. Φρόντισε να μην χάσεις πολύ χρόνο και να εναρμονιστείς το συντομότερο με τις νέες συνθήκες, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος. Σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να μην εμπλακείς σε τίποτα, για να μην εκτεθείς χωρίς λόγο. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον σου, αγαπητέ Ταύρε, σε σημείο που η στάση τους γίνεται κουραστική. Μην αφήσεις περιθώρια για παρεμβάσεις σε ζητήματα που σε αφορούν προσωπικά. Οι αποφάσεις για τη ζωή σου δεν μπορεί παρά να είναι μόνο δικές σου και θα είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν σε ολοκλήρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε ο καιρός, τώρα που ο Άρης είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί αισθηματικά, να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα βελτιωθούν για το ζώδιό σου και θα απαλλαγείς από ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μην αφήσεις περιθώρια για παρεμβολές, εξ αιτίας λανθασμένων κινήσεων. Ασχολήσου πολύ προσεκτικά να οργανώσεις τον τρόπο που θα κινηθείς, για να πετύχεις όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το ταίρι σου με ζητήματα σχετικά με άλλους τομείς. Περάστε χαλαρά μαζί, ώστε να αποφορτιστείς κι εσύ από την καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να αντιμετωπίσεις κάποιες θετικές εξελίξεις. Στα οικονομικά, να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πολλές εξελίξεις θα σε ωθήσουν, αγαπητέ Καρκίνε, σε τροποποιήσεις που δεν περιμένεις. Αυτό αρχικά ίσως να σε ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά πολύ σύντομα θα δεις πως οι αλλαγές σε οδηγούν σε ουσιαστική βελτίωση και όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις προβλήματα που αφορούν τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις τις επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και σου δίνουν ευκαιρίες να αξιοποιήσεις κάθε σου δυνατότητα. Η ανασφάλεια του παρελθόντος θα υποχωρήσει και μια μεγάλη αλλαγή πρόκειται να συμβεί σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα. Η αισιόδοξη διάθεση και η εργατικότητα θα οδηγήσουν σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, πες του αυτά που νιώθεις και βγάλε στην επιφάνεια τον τόσο πλούσιο ερωτισμό σου, και θα περάσετε πάρα πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Φρόντισε να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που σε κρατούν πίσω είναι το θέμα στο οποίο επικεντρώνεται η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου, για όλο το ερχόμενο διάστημα και αυτή θα καθορίσει τις εξελίξεις σε σημαντικά επίπεδα. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει χωρίς να φροντίσεις για όσα περιμένουν, ώστε να αποφύγεις πιθανό αδιέξοδο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις παλιότερες καταστάσεις στη σχέση σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις σε συναλλαγές που θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η νοσταλγία του παρελθόντος φέρνει σκέψεις που δεν σε βοηθούν, αγαπητέ Ζυγέ, να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται εμπειρίες που πέρασαν και είναι αδύνατον ο χρόνος να τις επιστρέψει. Σκέψου με αισιοδοξία το μέλλον και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν και να σε γεμίσουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα αισθανθείς κάπως απομονωμένος και προβληματισμένος. Μίλα με το ταίρι σου και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να διορθώσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact