ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16 Μαρτίου

Κριός
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φέρνουν ορισμένες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου. Είναι λογικό να επηρεαστείς κάπως, αρκεί να μην σε πάρει από κάτω περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Καλά θα κάνεις λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος, ώστε να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις. Επίσης, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, δώσε βάση στα δικά σου ζητήματα και όχι στων υπολοίπων.

Ταύρος
Τα πράγματα στη ζωή σου σήμερα πάνε πολύ καλά και ζητήματα που σε απασχολούσαν έχουν λάβει οριστικό τέλος. Στο χέρι σου είναι να συνεχίσεις έτσι και να κρατήσεις τις ισορροπίες. Μην αφήνεις ποτέ τα προβλήματά σου να διαιωνίζονται και να σε πνίγουν. Να δρας τη στιγμή που πρέπει και με τον απαιτούμενο δυναμισμό.

Δίδυμοι
Σημαντικά και αγχωτικά ζητήματα που κωλυσιεργούσαν, επιτέλους δρομολογούνται. Πάνω που είχες απογοητευτεί πλήρως και ήσουν έτοιμος να σηκώσεις τα χέρια ψηλά, όλα δείχνουν να μπαίνουν σε σειρά ως δια μαγείας. Μην μένεις όμως εντελώς άπραγος. Η εύνοια που επικρατεί, σε συνδυασμό με τη δική σου προσπάθεια, θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία.

Καρκίνος
Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και αν προγραμματίσεις σωστά τις κινήσεις σου, θα οδηγηθείς χωρίς καμία αμφιβολία στο δρόμο της επιτυχίας. Μην παρασύρεσαι από επιπολαιότητες και μη βιάζεσαι να παίρνεις αποφάσεις για πράγματα που χρειάζονται χρόνο και μελέτη. Εν τω μεταξύ, μπορείς να ζητάς, όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα, τη γνώμη και τις συμβουλές αυτών που σε αγαπούν και είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν ανά πάσα στιγμή.

Λέων
Η πίεση που δέχεσαι λόγω πολλών ευθυνών που έχεις κληθεί να φέρεις εις πέρας, έχει χαλάσει τη διάθεσή σου και βρίσκεις διαρκώς αφορμές να ξεσπάς σε αυτούς που σε περιστοιχίζουν, μετανιώνοντας αργότερα. Ξεκουράσου και καθάρισε τη σκέψη σου, ώστε να επανέλθεις πιο δυναμικά.

Παρθένος
Σήμερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις και παρεμβολές τρίτων ατόμων θα σε ζορίσουν και θα σε αποσυντονίσουν ακόμη περισσότερο. Επιστράτευσε το ένστικτο και τη διορατικότητά σου για να κρίνεις πιο σωστά τους ανθρώπους γύρω σου και να διακρίνεις νωρίς τις αληθινές τους προβλέψεις. Φρόντισε να κάνεις όμως έξυπνους ελιγμούς, για να τους αποφύγεις χωρίς να κινήσεις υποψίες.

Ζυγός
Η σημερινή σου ημέρα θα είναι άκρως πιεστική με πολλές δουλειές που καλείσαι να αναλάβεις και οι ρυθμοί σου αναγκαστικά θα είναι εξαιρετικά γρήγοροι. Προγραμματίσου ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εργασιών και του χρόνου σου και κυρίως μην απελπίζεσαι, όσο κι αν σου φαίνονται όλα βουνό. Τακτοποίησε πρώτα τις εκκρεμότητές σου και κατόπιν προχώρα σε νέα σχέδια, γιατί αλλιώς δε θα τα καταφέρεις, αν τα κάνεις όλα ταυτόχρονα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact