ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν κάποιες αντιθέσεις τις οποίες θα χρειαστεί να διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο. Αλλού θα είναι η καρδιά σου και αλλού το μυαλό σου γι’ αυτό θα υπάρχουν έντονες διαφωνίες σε οτιδήποτε κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσεις αυτόν τον προβληματισμό αρκετά έντονα.
Ερωτικά: Δεν ξέρεις πώς να χειριστείς μέσα σου την σχέση με τον Καρκίνο ή τον Ζυγό. Από την μια θέλεις να κάνεις το δικό σου και αυτό την άλλη νιώθεις σαν να σε καλεί το καθήκον. Μην τα χαλάσεις τελευταία στιγμή γιατί θα κάνεις λάθη από βιασύνη.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε σένα και κάποια άλλα άτομα κυρίως συνεργάτες σου και πιθανόν να διαξιφιστείς μαζί τους γιατί πιστεύεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Όμως κάποιος συνεχίζει να πιστεύει σε σένα και να σε στηρίζει και δεν πρέπει να τον απογοητεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια σχετικά ήρεμη κατάσταση και αυτό σε βοηθάει να εξελίξεις όλες τις δουλειές σου και να τις φτάσεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Μπορεί να συγκρατείς εν μέρει τα συναισθήματά σου αλλά δεν είναι αυτό που θα κοιτάξεις αυτή την στιγμή. Χρειάζεται να συζητήσεις με άτομα είτε από την οικογένεια σου είτε από τον κλειστό σου κύκλο και να μιλήσεις από καρδιάς. Η προστασία στον γραπτό σου λόγο σου ή σε οτιδήποτε έχεις σαν δημιουργικό χόμπι θα σε βοηθήσει να το εξελίξεις καλύτερα.
Ερωτικά: Αναζητάς με κάθε τρόπο ισορροπίες αλλά δεν ξέρεις πως να το κάνεις. Κυρίως αν έχεις στο μυαλό σου έναν Τοξότη ο οποίος προσπαθεί να σε ξεσηκώσει για να δείξεις τι αισθάνεσαι για αυτόν/η. Από την άλλη με τον Σκορπιό που κρατούνται οι αποστάσεις καλό είναι να το διαχειριστείς με αγάπη και όχι θυμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι στην μέση μιας μεγάλης διένεξης και αυτό σε δυσκολεύει αρκετά γιατί πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες σε όλες τις πλευρές. Το ζητούμενο είναι να αντιληφτείς το δίκιο και να έχεις την σωστή συμπεριφορά. Μπορεί ένας Ζυγός να ζητάει από εσένα να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις αλλά χωρίς να αναλαμβάνει την ευθύνη. Προστάτεψε τον εαυτό σου όσο είναι ακόμα καιρός.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Θέλεις να βρεθείς σε ένα περιβάλλον προστατευτικό και έχεις ανάγκη να σε υποστηρίξουν οι δικοί σου αλλά και να αισθανθούν τι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Οι άλλοι παίζουν σπουδαίο ρόλο αυτή την περίοδο, αλλά εσύ πιέζεσαι γιατί νιώθεις ανταγωνισμό και ευθύνη. Όμως θα καταφέρεις να είσαι μαζί τους χωρίς να έχεις καβγάδες και εντάσεις.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για δική σου οικογένεια αν δεν έχεις και μπορεί να συζητήσεις με το πρόσωπο που είστε μαζί αυτή σου την επιθυμία. Σίγουρα ο Αιγόκερως θα σε καταλάβει περισσότερο από όλους γιατί είναι κι αυτός στην ίδια φάση μαζί σου. Όμως να προσέξεις κυρίως αν το άτομο το έχεις γνωρίσει πολύ πρόσφατα γιατί δεν έχεις σωστή κρίση, κυρίως αν το έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα και όχι να βασιστείς στα λεγόμενα και τις επιδράσεις τρίτων ατόμων γατί πιθανόν να γίνουν λάθη. Προστάτεψε τα οικονομικά σου συμφέροντα όσο μπορείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πολύ δημιουργική και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου (αν πάντως διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, θα βρεις εύκολα και οικονομικά με ένα κλικ εδώ). Μπορεί να βιάζεσαι σε κάποια θέματα και να κάνεις παρορμητικές κινήσεις που όμως θα σε βοηθήσουν στο μέλλον.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Κριό ή τον Ζυγό θα σε δραστηριοποιήσει οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσεις την δική σου θέση γιατί κάτι δεν σου αρέσει και δεν θέλεις να το κρατήσεις μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι κινήσεις σου θα είναι κάπως βεβιασμένες γιατί νιώθεις ότι κάτι αλλάζει αλλά δεν μπορείς εύκολα να το εντοπίσεις. Μια μικρή απόσταση από τα πράγματα θα σου δώσει την ικανότητα να συνειδητοποιήσεις τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις κάποιες επιφυλάξεις σε πολλά θέματα γιατί δεν είναι εύκολο να δεις την αλήθεια κάποιων πραγμάτων. Καλό είναι να καλύψεις τα νώτα σου γιατί έτσι δεν εκτίθεσαι και μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις με μυστικότητα.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί να έχεις κάποιες ευαισθησίες που θα τις εκδηλώσεις περισσότερο με τον Αιγόκερω. Με τον Υδροχόο θα είσαι καλύτερα αρκεί να μπορέσεις να σταθείς δίπλα του για να νιώσει ότι μπορεί να έχει, εκτός από σύντροφο, και ένα φίλο/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Καλύτερα μην πάρεις καμία απόφαση γιατί από κάποιες συναντήσεις που θα κάνεις πιθανόν να μην βγει άκρη κι αυτό σίγουρα δεν θα είναι καλό για σένα. Κάνε υπομονή για να γυρίσουν οι καταστάσεις υπέρ σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες σχετικές με την οικογένεια, τις οποίες όμως αν τις εκδηλώσεις, θα φανούν σαν γκρίνιες. Πιθανόν να χρειαστεί να μείνεις για λίγο μόνος/η γιατί ο χρόνος με τον εαυτό σου είναι πολύτιμος.
Ερωτικά: Ο ενθουσιασμός που νιώθεις για ένα Υδροχόο δεν είναι λίγος γιατί σε βοηθά με τον τρόπο του να δυναμώσεις και να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Δεν έχεις μεγάλη υπομονή με τον Κριό γιατί κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας. Ίσως πρέπει να είστε πιο ευγενικοί μεταξύ σας για να μην υπάρχουν εντάσεις και κυρίως θυμός από την πλευρά σου. Με τον Ιχθύ έχετε ένα μυστικό και μπορεί αυτό να σας ενώνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς με τον τρόπο σου να σταθείς σε μια ανταγωνιστική κατάσταση που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς γιατί σου δημιουργεί άγχος. Για αυτό αν θέλεις να κάνεις κάτι σημαντικό, διατήρησε την ψυχραιμία σου για να μην πάει χαμένη η δουλειά σου.
Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Θέλεις να κάνεις κάτι πολύ σημαντικό και αυτό σε κρατά σε εγρήγορση. Έχεις εξασφαλίσει κάποιες καλές προϋποθέσεις και μπορείς να βάζεις εύκολα τα πράγματα στη θέση τους.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σήμερα θα τονιστεί περισσότερο κι αν έχεις γεννηθεί αυτές τις ημέρες θα έχεις μεγάλη επιθυμία να διορθώσεις όλες σου τις προσωπικές σχέσεις. Κυρίως η επαφή με τον Κριό, Λέοντα ή Τοξότη θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου την αγάπη και την αρμονία που κουβαλάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ευνοείσαι σημαντικά γιατί η υποστήριξη που θα έχεις από κάποια αξιόλογα άτομα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις προσωπικές δυσκολίες και θέματα που μοιάζουν αδιέξοδα. Αν ασχολείσαι με πωλήσεις θα κάνεις πολύ σοβαρές γνωριμίες οι οποίες θα σου αποφέρουν και χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Το να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου είναι εξίσου σημαντικό με το να σχετιστείς με άτομα με τα οποία δεν έχετε τις ίδιες απόψεις για αυτό μπορεί να βρίσκεσαι σε μια αναστάτωση. Θέλεις για κάποιους που κάνουν τους φίλους σου να λάμψει η αλήθεια για να μην κινείσαι στα τυφλά.
Ερωτικά: Ο εγωισμός μερικές φορές είναι απαραίτητος για να εξισορροπήσεις την σχέση σου με ένα Λιοντάρι και αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Από την άλλη ο Δίδυμος σου δείχνει ενδιαφέρον και κυρίως αν συνεργάζεστε κιόλας θα έρθετε πολύ κοντά γιατί θα έχετε ένα κοινό επαγγελματικό μέτωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις γεννηθεί για κάτι μεγάλο, κυρίως για να κερδίσεις μια δουλειά που χρειάζεται να δείξεις ότι έχεις λάμψη και πολλές ικανότητες. Και τα διαθέτεις, αρκεί να το πιστέψεις και να προσπαθήσεις να δείξεις τις δυνάμεις σου, χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Θέλεις άμεσα να δράσεις για αυτό θα δείξεις αυτοπεποίθηση. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να βγάλεις προς τα έξω αυτά που πιστεύεις για σένα και τις γνώσεις σου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα έρθεις σε επαφή ένα νέο κύκλο ατόμων που θα ενώσετε τις γνώσεις σας και τις δυνάμεις σας.
Ερωτικά: Με το Λιοντάρι έχετε κάτι κοινό και υπάρχει έρωτας μεταξύ σας. Συγχρόνως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κατατάξεις σωστά την επιρροή ενός ατόμου στην ζωή σου. Με τον Ταύρο βρίσκεσαι σε μια φάση πολύ ουσιαστική γιατί θα βιώσεις κάτι πρωτόγνωρο και ξεχωριστό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου για αυτό θα αναλάβεις μεγάλες ευθύνες οι οποίες όμως αναγκαστικά είναι ένα κομμάτι της πολύπλοκης δουλειάς σου. Έχεις εύνοια και τύχη σε γνωριμίες και συνεργασίες αλλά ταυτόχρονα την άνεση και την έμπνευση που σε βοηθούν να τις χρησιμοποιήσεις σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Θέλεις να προοδεύσεις κι αυτό σου προσδίδει ένα ιδιαίτερο σεβασμό στον χώρο που κινείσαι. Επειδή είσαι άνθρωπος των τύπων και σου ξεφεύγει η ουσία τώρα θα παλέψεις γι’ αυτήν και θα την κερδίσεις γιατί έχεις την εμπειρία και την γνώση. Το ακριβό ντύσιμο πιθανόν να σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα αλλά σου δίνει και την ευκολία να συμμετέχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση όπου ο πήχης θα είναι πολύ ψηλά (τα όμορφα ρούχα σου αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο με ένα υπέροχο άρωμα – θα τα βρεις όλα εδώ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!).
Ερωτικά: Νιώθεις ότι η καρδιά σου χρειάζεται ένα άνοιγμα για να φανεί η αληθινή σου ταυτότητα. Για αυτό θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις την σχέση σου με το Λιοντάρι. Με τον Κριό θα υπάρξει κάτι πολύ δυναμικό γιατί με τον τρόπο του θα σε βάλει να ξεδιπλώσεις όλα τα βαθιά συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συνεργασίες σου βελτιώνονται γιατί δεν θέλεις ούτε να μαλώνεις, ούτε και να διαφωνείς και καταλαβαίνεις ότι είναι χρήσιμα όλα τα άτομα γύρω σου και κατά κάποιο τρόπο τα έχεις ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βγαίνεις μπροστά γιατί δεν σου αρέσει να μένεις στο περιθώριο και αυτό σε βοηθάει να έχεις ένα μεγαλύτερο άνοιγμα με φίλους και ομάδες. Δεν ξεχνάς όμως την ατομικότητα αλλά και την δημιουργικότητά σου την οποία τώρα χρειάζεσαι όσο ποτέ.
Ερωτικά: Η σχέση με Λιοντάρι γεμίζει και ζεσταίνει την ζωή σου. Η συμπεριφορά σου θα βοηθήσει στο να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σου αρέσει πάρα πολύ και κυρίως με τον Ζυγό που τώρα θα διαπιστώσετε ότι ταιριάζετε απόλυτα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι με κάποιο τρόπο να εξατομικεύσεις κάποιες απόψεις για να αποδείξεις την δύναμη και τις δυνατότητές σου ώστε να μπεις στη θέση που σου αξίζει. Έχεις μια σημαντική ευκαιρία για να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή και καλό είναι να μην αρνηθείς.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να βγεις μπροστά και κατά κάποιο τρόπο να δείξεις αυτονομία και ατομικότητα. Όχι ότι αυτό είναι εύκολο αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις να το κάνεις γιατί έχεις ανάγκη να φανείς μέσα από το δημιουργικό σου έργο.
Ερωτικά: Η επαφή με το Λιοντάρι σου πηγαίνει πολύ γιατί από την μια σου βγάζει το συναίσθημα στην επιφάνεια κι από την άλλη σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι σημαντικό θέλει να κάνει μαζί σου, αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες τρύπες που προσπαθείς να κλείσεις και θεωρείς σκόπιμο να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη γιατί μερικές φορές σε βγάζουν εκτός παιχνιδιού.

Πηγή:astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact