ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 2 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι επιτυχίες σου, αγαπητέ Κριέ, σε κοινωνικό επίπεδο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς σε πολλούς τομείς. Η κρίση κάποιων ίσως να σε αδικεί, αλλά η εξυπνάδα σου δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με αυτό. Συνέχισε τον δρόμο σου και όλα θα πάνε όπως έχουν ξεκινήσει ήδη. Οικογένεια και φίλοι σε στηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Αυτή την περίοδο τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε τις συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η επιλογή σου σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και όλοι ενοχλούνται με τις ευκολίες που απολαμβάνεις. Φρόντισε να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και προσπάθησε να αποκτήσεις συμμάχους για το μέλλον. Οι τελευταίοι είναι πολύ πιθανό να σου χρειαστούν, καθώς προβλέπονται δυσκολίες για το ζώδιό σου, οι οποίες πρόκειται να εμφανιστούν αναπάντεχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα καταφέρεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά που μπορούν να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι απόψεις σου, αγαπητέ Δίδυμε, για τη ζωή έχουν κλονιστεί ελαφρώς τελευταία, καθώς φαίνεται να έχεις κουραστεί με όσα ζεις στην καθημερινότητά σου. Ένας επαναπροσδιορισμός σε όλα τα επίπεδα θα σε οδηγήσει σε αλλαγές που πιθανόν να δυσαρεστήσουν αρκετούς, αλλά θα βελτιώσουν τη δική σου διάθεση και ζωή σε σημαντικό βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια θέματα στα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλα με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός αλλά και η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη. Οικονομικά, θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η γοητεία, η σοβαρότητα και ο κλειστός χαρακτήρας του ζωδίου σου δεν σε βοηθούν, σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές συναναστροφές, γεγονός που αφήνει περιθώρια στους ανταγωνιστές σου να διαστρεβλώνουν αρκετά την εικόνα σου. Σύντομα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ και που θα αποκαταστήσει τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα φτιάξουν πάρα πολύ ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μια πρόσφατη φιλία σε έχει ενθουσιάσει, αγαπητέ Λέων, αλλά δυστυχώς η πραγματική της υπόσταση δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί. Αυτό βέβαια είναι καλύτερο απ’ το να σε ταλαιπωρούσε σε βάθος χρόνου. Μην πτοείσαι – μια νέα φιλία δεν θα αργήσει να δημιουργηθεί και αυτή τη φορά θα αξίζει τον κόπο. Μην σκηνοθετείς το μέλλον το οποίο δεν γνωρίζεις ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η σκληρότητα που βίωσες σε πολλά επίπεδα δεν σε πτόησε και συνεχίζεις να μάχεσαι με αισιοδοξία. Τώρα, νέες ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και να προχωρήσεις. Μην φοβηθείς να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν και εξέτασε τις προϋποθέσεις που σου προσφέρονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου όλα θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε να μην σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Οικονομικά, δεν τα πας άσχημα, αλλά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι αντιξοότητες δεν σε έχουν καταβάλει και η αυτοπεποίθησή σου σε βοηθά να διακρίνεσαι. Θα δεχτείς σημαντική βοήθεια από άτομα κύρους που σε εκτιμούν πολύ και θα προχωρήσεις με επιτυχία. Ο δρόμος έχει αρκετά εμπόδια ακόμα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και πολλοί εχθροί θα κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους, αλλά όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στενοχωρήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις με στόχο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact