ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους, κυρίως μέσα από πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς! Γενικά σήμερα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και επιτέλους σταθεροποίηση! Μία ευχάριστη εξέλιξη, που αφορά μία εκκρεμότητα του παρελθόντος και έχει να κάνει με οικιακά θέματα, θα κλείσει σήμερα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης, με το άτομο που θες να επιστρέψει ξανά στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση και αφοσίωση από τον σύντροφο σου και τρυφερές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ένα γεγονός σήμερα, θα επαναφέρει την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις, όπως και μηνύματα ή στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Γενικά θα αισθανθείς πολύ δημοφιλής, αφού είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος κοινωνικά! Μπορείς σήμερα, να αποκτήσεις ό,τι ποθείς, με μία σου μόνο λέξη! Ξεχωρίζεις για το κοφτερό σου μυαλό, το αξιοθαύμαστο λέγειν σου και την λαμπερή σου προσωπικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μήνυμα ή τηλεφώνημα από το άτομο που επιθυμείς ή ακόμα και μια νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αφού το ταίρι σου, σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό, αλλά και διασκεδαστικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχεται επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, ιδίως αν γίνουν με συζητήσεις, συμφωνίες ή συμβόλαια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, αποτελεί για σένα την ιδανική ευκαιρία, για να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με πιο κοντινά άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν! Επιπλέον, κάποια γεγονότα, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου και την αυτοεκτίμηση σου, όπως και την αποφασιστικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και ερωτικά, με το ταίρι σου, εκφράζετε τον έρωτα σας ο ένας στον άλλον και κάνετε σχέδια για το μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία, θα σε απασχολήσει σήμερα και πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή φλερτ, με το οποίο θα νιώσεις χαρά και προσωπική ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μάλλον είσαι αρκετά αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα φέρει σοβαρά λάθη! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της ανάγκης σου για εφήμερες απολαύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact