ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα σήμερα, ο γοητευτικός τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιοθαύμαστος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγάλους στόχου! Γενικά αφέσου, στην καθοδήγηση της καρδιάς σου και ένα χαρούμενο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις σημερινές συγκυρίες και γεγονότα! Προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά λαμβάνεις ακόμα περισσότερη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για άπειρες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις ημέρες, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα γοητευτική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις τρυφερές και αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου και μία κοινή σας επιθυμία πραγματοποιείται, μετά από συζήτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα εκπληρωθεί ένα μεγάλο σου όνειρο! Διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει και επιθυμείς!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με το σημερινό Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, ακολούθησε χωρίς δισταγμό την διαίσθηση σου, σε ό,τι κι αν κάνεις, αφού μπορείς να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και να ξέρεις τι σου γίνεται! Η ημέρα θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού! Όλο αυτό, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα λες ναι σε μία παλαιά ή παρασκηνιακή ερωτική ιστορία, ακόμα κι αν η λογική σου, σου λέει όχι! Αν είσαι δεσμευμένος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και αρκετά θετικά, με τον σύντροφο! Λόγω της καλοπροαίρετης προσέγγισης του, στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις και αποκαλύψεις στην δουλειά, σε ευνοούν ιδιαίτερα! Οικονομικά, παρασύρεσαι και κάνεις έξοδα ανούσια! Προσοχή, λοιπόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, δένεσαι πιο πολύ συναισθηματικά με φίλους και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή φιλία! Γενικά, έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου! Επίσης ευνοείσαι, σε αλλαγές που θες να κάνεις και σε υψηλούς στόχους που επιθυμείς να εκπληρώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και ψυχαγωγικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου ή ακόμα και μια φιλία να μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα μεγάλο, αλλά και γενικά, απολαμβάνεις φλερτ και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες απρόσμενες αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους! Άρπαξε λοιπόν τις ευκαιρίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact