ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Τοξότη, το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, εκπληρώνει τις φιλοδοξίες σου και βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα, μέσω τις επικοινωνιακής οδού! Οι αξιοθαύμαστες διανοητικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες, σε καθιστούν ικανό να πετύχεις ακόμα και τους πιο μεγάλους σου στόχους! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις σήμερα, ένα μήνυμα ή μία είδηση, που θα σε κάνει και πάλι να νιώσεις σιγουριά και βεβαιότητα για αυτά που έχεις ήδη πετύχει ή έχεις προγραμματίσει να πετύχεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην ερωτική ζωή, καταφέρνεις να διορθώσεις, να βελτιώσεις και να αλλάξεις ό,τι δεν εξελίχθηκε όπως ήθελες, στην σχέση σου! Αν ωστόσο, είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες γοητευτικές γνωριμίες ή και ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο θα σου δώσει χαρά! Το σίγουρο είναι πως σήμερα βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό στον έρωτα και αυτό θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, με διπλωματικότητα και εκμεταλλευόμενος τις ιδέες σου και τις νοητικές σου ικανότητες, εκπληρώνεις ένα μεγάλο στόχο ή φιλοδοξία! Αρκετή η οικονομική εύνοια σήμερα, ιδίως αν περιμένεις μία συμφωνία να πραγματοποιηθεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, ετοιμάσου σήμερα να στραφείς προς τον στον εσωτερικό σου εαυτό και να αναζητήσεις αλήθειες για σένα, αλλά και για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με «όπλα» την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, καταφέρνεις και εισχωρείς σε μυστικά που σε αφορούν και εξαλείφεις κάθε μυστήριο που υπάρχει σε επαφές και επικοινωνίες! Πιθανόν, η σημερινή ημέρα να σε οδηγήσει σε αθώα κουτσομπολιά, τα οποία θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου σήμερα, βάζεις προτεραιότητα το σεξ και αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να περάσεις καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου! Αν σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο, αλλά δεν είστε μαζί, ετοιμάσου για μία αποκάλυψη, που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να νιώσεις πιο σίγουρος όσον αφορά το ενδιαφέρον του για σένα! Έχεις ενεργοποιημένη την διαίσθησή σου και μπορείς και διακρίνεις την αλήθεια στον ερωτικό τομέα, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, θα υπάρξουν οικονομικές συμφωνίες ή συζητήσεις, που σε ευνοούν. Επιπλέον θα βρεις λύσεις σε θέματα που αφορούν φόρους, δάνεια ή ασφάλειες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, να ηρεμήσεις αλλά και να διατηρήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ιδανική ημέρα για να προωθήσεις σχέδια που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και συμφωνίες! Επιπλέον, ευνοείσαι ιδιαίτερα σε θέματα νομικού ενδιαφέροντος! Όσον αφορά, προβληματικές σχέσεις ή κάποιους τσακωμούς που είχες τελευταία, έχεις τώρα την ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συναισθηματική σου ζωή σήμερα, χαρακτηρίζεται από συντροφικότητα, αλληλοκατανόηση, νέες αξιόλογες γνωριμίες και συναίσθημα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά σε παρελθοντικές διαφωνίες και με ήρεμο, ειλικρινή διάλογο, βρίσκεις επιτέλους λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ερωτική προσέγγιση από ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, προωθείς τις ιδέες σου και καταφέρνεις πετυχημένες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Οικονομικά, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις κάποιες συμβουλές που θα σου δώσουν σήμερα, άτομα που εμπιστεύεσαι!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact